Tuesday, October 18, 2011

OH! sakit....

Bismillah..


Sejak minggu lepas lagi terasa sakit2 dekat bawah perut belah kiri ni.Tak sure sebab apa.Tak rasa sakit tu, kecuali bila di tekan2 atau time nk menunduk ke..ha..macam pelik jugak la...tapi xder la sakit sangat2...

 
Lepas tu rasa macam agak risau la kan.I pun google la cari-cari gejala sakit macam ni.Ada yang cakap hamil luar rahim.oh itu tidak mungkin.Sebab i iz bujang.acaner nak hamil tu? hahahha..
yang kedua mybe ada ketumbuhan dekat rahim/ovari..oh ya Allah..mintak dijauhkan...nak kata buah pinggang...macam gejala tu xbanyak pun...Atau pun ni simtop2 i nak period? sebab bulan ni i belum period lagi...kalau bulan lepas 15hb dah jadi angkasawan, tapi bulan ni macam lambat dah...today da 18hb rite?..

Hurmm..nak g klinik..tapi macam takut arr pulakkk ayooo....hhuhuuhuh... :((
Apa patut i buat ni ek.... kalau tak g check, xtau la pa punca sakit kan..kalau boleh tak nak dah sakit-sakit lagi wehhh tak larat dah....-..-


Hope sangat tak ada apa-apa yang bahaya... Amin...

huhuhuu :((


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang