Saturday, October 22, 2011

Tee OctTwtFest

Bismillah...

Ha...Hari ni Sabtu 22 october 2011 merupakan hari berlangsungnya Event besar2 besaran #OctTwtFest yang berlangsung di DIGI HQ Shah Alam.Dan yeay!!! i tak dapat join.kah3...gelakcekiklehersendiri.

Tapi tak apa la kan..walaupun tak dapat nak join, tapi i ada beli Tee rasmi #OctTwtFest tu...dah dapat pun walapun saiz XS nye da macam saiz M . -___________-..kasi potong laa baru boleh pakai maaa...

Bukan tak nak join wooo kalau boleh memang nak sangat..tapi tak pe la kan..tapayah la nak cerita kenapa.HAHAHAHA. Tak penting pun kot event2 ni semua..just share keseronokan mereka2 di Timeline pun sudah memadai *ayatsedapkanhati*

Oklah nak g sambung baca TL sekarang....kah3..sambil cuci mata tumpang tengok pic2 yang bakal mereka2 twitpic kan..*kesiangilerkatakukan* xD

Mood : Pasrah + Redha teehee

1 comment:

  1. XS sama dgn size M? blh tau x brp inch width n length tshirt from zicco? ingat nk order jgk from zicco ni.. hehe

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang