Sunday, November 13, 2011

Happy Birthday Caca


Bismillah...


Today 13.11.11, sunday. ha... hari ni besday my anak sedara yang sulong.Nur aina Batrisya atau nama manja dia Caca...  hari dah genap umur dia 6 tahun. tahun depan da m,ula masuk sekolah darjah satu. ya Allah rasa macam br semalam aku tinggal ngan kak long dekat johor dan jaga si caca tu.Begitu cepat masa berlalu. dah 6 tahun.
Caca masa baby i la yang jagakan.Jadi baby sitter untuk 6-8 bulan cam tu laa..sebab time tu i belum lagi bekerja, so kerana kesian kan Caca yang masih baby i tolong la jagakan.tak sampai hati kot nak hantar dia ke rumah pengasuh, Almaklumla...tecik sangat lagi kan.

Sekarang dia dah besar... dah sama level dengan Cik Ade dia ni yang tecik tomey ni.hahahahha..
Caca ni budak pandai, suka bertanya kenapa, kenapa dan kenapa..penat ok kekadang nak menjawab. lepas tu suka ketawa, agak keras kepala dan tak suka makan. badan tu dah kurus melengkung, tamau makan. Kena dipaksa2 baru nak makan. ish... budak2 memang macam tu agaknya..

To my little Caca,Selamat Hari Lahir semoga menjadi anak yang solehah disayangai ibu, abah, adek Aqis.Disayangi Aki, Nek Mi, Cik Ngah, Pak Ngah, Pok Wa, Ateh, Alang dan Acu tak lupa juga Sara...
Belajar rajin2, jadi anak yang pandai ok.... Ade sayang Caca.. Hugs.. nanti Caca balik sini Ade bagi hadiah ok!

Be a good princess!!


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang