Sunday, October 30, 2011

Pantai Cherating

Bismillah..

Hari jumaat lepas  iols ke  pantai cherating dengan adek dan jugak adek2 gf adek i. (faham tak ayat tersebut?) hahahah..belit2 lak rasa.ok faham2 jek la yer.Actually da agak lama tak ambil angin pantai ni..almaklumla...cuti jek duk kat rumah, tak pun keluar shopping.tapi entah kenapa jumaat lepas tetiba adek ajak jom kita g pantai nak? makan2 kopok..main2 air.i pun apa lagi ok! set! kita g Cherating la ek...hahahha bukan main..

Ala..sebab kat cherating air dia tenag jek, ombak pun xder sangat..kalau kat tempat lain macam erkk..bahaya sikit lepas tu bnyak monyet.takut.

ini kami
Makan2 kopok, main2 air main2 pasir...lepas tu pukul 6.45 kemas2 nak balik.Tapi masa nak balik tu xsedar yang air da mula pasang..makaii..dari tak nak basah dah terpaksa basah! huhuhu..kena harung air paras lutut jugak la (lutut aku yg pendek ni)..hahha yang lain paras bawah lutut arr..keh3...dah habis semua basah lencun.. -..-..

Naseb baik la macam terawal skit agak2 kalau pukul 7 baru gerak nak balik maunya kami tersekat kat tengah2...so bahaya ok..dah arr tak reti swimming..kofkofkof...debo perot beto ambe.;p

  
ini mereka
Plan terbaru, nak buat BBQ pulak dekat pantai...hahah bukan main plan aje kami ni.Plan nak ke Genting pun lom tau hujung pangkalnya lagi...apa2 pun kita balik kg dulu laaa raya haji..pastu br fikir plan lain b4 ke KK 25/11/11.. InsyaAllah....

ini iols
 Mood : jalan-jalan habiskan duit

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang