Tuesday, November 1, 2011

oh November 1.11.11


Bismillah


Selamat memasuki bulan baru...bulan November!  perghhh bulan yang berkemungkinan besar akan melakar satu episod err..errr...hapekebendalah kau mengarut ni heh!..tak ada lah bulan November ni harap2 semua planning iols akan berjalan dengan lancar....InsyaAllah amin....

Ramai juga yang akan menyambut hari kelahiran, yang akan mengikat tali rafia..eh bukan tali pertunangan dan tak kurang juga yang akan menamatkan zaman bujang..i iz jelly!! kemain tahu..ayat.hahahha...

iols nak kawen? bertunang? oh no no no...say  no..heeee..mana ada..iols ni tak laku lagi buat masa ni..ekekeke..ok2...schedule  bulan ni agak pack sikit lah dan banyak hari jugak lah kena bercuti ayoyoyo...
sabtu hingga isnin ni..akan balik kg sebab raya haji kan... lepas tu...lagi 2 minggu 25-28 pula holiday ke KK..dah kira2...hari bekerja untuk bulan ni hanya 18 hari.tu pun tak kira lagi kot2 laaa kan..ada yang cuti emergency ke kan.. mintak2 xder la...
Cantik tarikh hari ni kan, 1/11/11 minggu depan 11/11/11 pulakkk..wahhhhhh....ramai yang kawen ok ..

wassalam..



No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang