Wednesday, November 16, 2011

Hati

Bismillah..


Selamat pagi semuaaa...wah...sejak dua menjak ni asek hujan pagi jek....brrr nak mandi g kerja pun rasa cama..ohmaiiii liattnyaaa seeejukkk banget...brrrr terketar2 dah rasa.Tapi kena gak mandi kang tak pepasal bau bucuk arr...heeeee...

Memetang hujan kan..perasaan ni kadang2 macam feeling lebih gitu..hahahhaha...now kan..rasa macam dah jatuh cinta dekat someone lah pulak. Dah lama tak rasa perasaan macam ni.masa zaman sekolah menengah dulu pernah rasa perasaan macam ni.Tapi lepas si dia dah jodoh ngan orang lain, perasaan tu dah xder lagi. Dah sepuluh tahun lebih kot.
 
But now...rasanya macam ianya kembali lagi.Yer it's come back! ohmaii..senanya tak sukaaa sebab.. i ni selalu je nak jatuh cinta, suka dekat someone yang i dah tau mustahil akan jadi milik hati i ni..huhuhu..memang sedih...tapi i tak dapat nak menahan perasaan ni.kejamnyaaa hati...kenapa suka lukakan hati sendiri ni heh??.. -.-

Macam orang selalu kata cinta itu buta...hati akan buta sama lah.Cinta tu kan satu perasaan yang di kurniakan oleh Allah.Tapi bagi  i ni jenis yang susah nak ada perasaan macam sekarang.Mungkin oleh sebab i ni tak macam orang lain, so i lebih suka jangan amek serius sangat.Ada jodoh adalah, kalau tak ada tak pa..i redha...i tak kisah la...walaau i tau itu semua hanya mimpi...tapi i tak boleh nak tipu perasaan sendiri...
Sorry pada awak..sebab hati saya ni saya terjatuh cinta  pula la kat  awak..hope awak tak kisah..sebab awak bukan tau pun..heeee..maafkan saya...saya tak dapat nak bendung perasaan ni... =..='

Alamak! tak malunyaaa i luah perasaan cinta kat blog ni...kah3...alaa biarlah blog i kan...i punya pasal lah..eh tetiba.. orang cakap kalau tak boleh nak luahkan depan2..kita luahkan dalam blog..InsyaAllah akan terasa sedikit legaaa daann ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh macam terlepas satu bebanan batu besarr kat atas kepala ni.. kemainh..kau kan..hahahah ok lah2..nak stop..nages kang..haaaa sob sob sob...babai


* selalu sangt jatuh cinta dengan orang yang mustahil*

Jodoh maut tu kan rahsia Allah..biar Allah aje lah yang tentukan....
Waallhualam...

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang