Saturday, November 19, 2011

macarons sedap cantik & free

Bismillah..


Heee ok..tadi terbaca dalam twitter pasal contest ni...dari akak Yanmie.Terus rasa  nak join mana tau boleh makan macarons dari Cikmin.com yang sedap hingga menjilat jari jemari ni kan.heeee

Almaklumlaa dah agaka lama tak merasa keenakan macarons ni..nak order tapi tak teroder2..heee..kalau dapat FREE alangkah indahnya duniaku ini.. ;p


Oh maii... ce tengok2...drolling tak... srrpppp :p~ meleleh...sedapnyaaa...nyum3..hahahah..

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”

ok pada uolss yang nak try macarons sedap lagi free tak payah bayar ni..sila join yer...heeee

wassalam...

1 comment:

ce citer

Nuffnang