Thursday, December 15, 2011

Filem Ombak Rindu



Bismillah



Hello semuaa... apa khabar... wah2 tak lama je lagi kita akan masuk ke tahun baru... tahun 2012! pehhh masih banyak perkara yang belum tercapai...boleh ke di forwardkan ke tahun depan? hurmmm

Actually 2 hari lepas i pergi menonton Filem Ombak Rindu... heee oh mybe dah agak terlambat kot..sebab filem ni keluar pada 1 Dis 2011 kan..i pergi tengoh 14 Dis 2011.. tapi still ramai kot penuh panggung tu.Walhal i pergi tengok pukul 10.05 malam..pehh semangat2... macam tak plan sangta pun nak menonton Filem ni.memang nak sangat tengok, tapi macam xder masa pastu my sis sayang linda tetiba jek PM kt Fb cakap..akak jom Ombak Rindu.. wah! plan..dia terus bookedkan tix..pehh balik kerja dah pukul 7.30, mandi, solat dan terus bersiap.pukul 8.30 gerak...kitorang pergi 8 orang..wahh ramai kan.. hahah.. penuh la satu Grand Livina Impul My sista Linda tu.. hik3..dah macam prebet sapu..kah3..

Semangat ok! gerak...ke ECM East Cost Mall Kuantan.Dalam Kereta mang tak stop gelak la..ada jek dorang nk bahan membahan.. adeiii seronok betul ...sampai dah sipi2 jek masa...beli air+popcord terus masukk...layannn...

rombongan cik kiag & pak abu ;p

Oleh sebab i dah baca Novel Ombak Rindu, so macam dah tau la kan jalan cerita dia.Tapi yup, memang Filem ni telah diolah sedikit...bg simple skit kan.kalau nak ikut sebutir novel lusa pon tak habis lagi kot.ekeke.janji jalan cerita dan endingnya memang sama cam lam novel.Sepanjang 2jam lebih cerita ni..xder satu part pon yang i rasa bosan..part paling banyak mestila nagis2 kan, sedih..kekasaran, kegedikkan, kelakar pon ada sikit (sebab ada yag gelak2), yang adegan tutt tu ada jugak dalam 3 cam tu aklau tak silap i.tapi still boleh ditonton sebab tak teruk pun.just nice gitewww woo woo -..-..

Dengar lagu ni...sedihnyaaaa huwaaa :'(


Memula tunjuk maya, n than masa keluar jek muka Aaron semua macam waaaaaaaaaaaaa hahah teruja ok! (i la tu) kah3...dalam filem ni, semua pemegang watak berjaya membawa watak masing2 la.. Lisa (Mila) gedik, garang,manja maya(Izza) sopan, baik,lemah lembut Aaron (Haris) jahat, panas baran, romatik awww luv it!
rasa macam nk tgk lagi skali jek. heee..

*suka dengan watak Izzah (maya Karin) lam filem ni...so tacing2*
* Love ngan Aaron aziz (haris)... masa dia menangis tu..pehhh *cair*
sapa yang belum tengok sila la g tengok ok...tengok dulu br komen... heeee
waallahualam...

ok babai...

No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang