Sunday, December 18, 2011

Pening Kepala

Bismillah..

uish..kepala pusing sangt hari ni.Ala macam tak biasa kan..Sebenarnya da selalu sangat i ni pening kepal sampai berpusing2 satu dunia. Tapi lepas tidur, 2, 3 hari ok laa huhhu tak g klinik sebab entah.macam malas..benda yang sama jugak diulang2..kes kandungan darah rendah.

tapi hari ni umi siap call dari kg, suruh jugak i g klinik..check mana tau ada benda lain.So, i pun gagahkan la kaki ni berjlan ke klinik ajak my sista temankan..naseb baiklah klinik blakang tempat kerja i je.lepas daftra terus masuk bilik.i cakap pening kepala sebab dulu ade kes anemia..n doc pun check mata kot2 ada masalah sebab i rabun..tp xder pape masalah.tekanan darah, normal jantung  normal paru-paru pun normal.Alhamdulillah..bimbang gak kalau2 ada masalah organ dalaman yang lain. (mintak jauh)

Doc tgk mata..lepas tu doc cakap pucat. So suspect my Hb darah rendah so oksigen kurang dalam darah ke kepala that's way la i jd pening2 selalu.Tengok, kan da cakap kes yang sama.huhuhu.. so, doc bg ubat sakit kepala+pening kepala dan Vitamin untuk tambah darah.


Doc pesan lagi awak kena banyakkn rehat, tidur secukupnya dan banyakkan minum air kosong dan jangan stress2.Ok doc,  i dengar pesanan mu itu heee..

Sekarang i feel better than before..eceh..speaking u.. hahha.. tapi stil rasa lah huyung hayang time nak jalan dan nk pusing kepala ni.-______-...

Oklah..need to rest..walopon tak sehat i tetap kerja..sebab i tak suka dok umah sorang2..

ok babai.. :)


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang