Tuesday, January 10, 2012

Aaron Aziz Cedera Di Set Pengambaran KL Gangster 2

Bismillahirrahmanirrahim.....

Salam... haaa hari ni hujan woo woo sejuk bangat! aku suka... heeeee.. dah la hari ni aku pakai baju kurung polka dot dot dot com gitu.

Semalam dapat berita yang Abang Aaron kesayanganku cedera di set pengambaran KL Gangster2!! huwaaaaa :( hope cepat lah pulih yer Abang Aaron...

Baca entry dalam blog hiburan kegemaran ku iaitu Beautifulnara.

Kecederaan akibat Aaron melakonkan sendiri aksi dalam filem KL Gangster2 menerusi adegan pelanggaran kereta. Aaron telah di masukkan ke hospital kerana mengalami kecederaan dan diberikan 3 kali suntikan.


Nasib baik tak cedera teruk ok.. setakat luka-luka dan lebam-lebam sahaja.. Get well soon ok. Abang Aaron kuh... giteww.. hahahah...


pic kredit to beautifulnara

Kena cucuk kat bun-tuttttt tu.. hahhaa.. sapa lah doc yg mencucuk aaron tu agak2.. ;p

Ok lah.. hope Abang Aaron Aziz kesayangan ramai ni cepat sembuh ok.. tak sabar nak tunggu kemunculan Filem KL Gangster 2 ni... hidup Abang Long Malik!!

p/s: semalam kan dapat pezen from someone... Novel Ombak Rindu.. hee suke2... bila baca dok bayang2 la watak Maya ngan Aaron dalam Filem tu.. wahh ini makin best... heee

Ok babai... wassalam...

2 comments:

  1. macam nak mati aku cari link cc kau tuh, rupanya tukar blogspot balik?cissss

    ReplyDelete
  2. erk..hahha sorry..aku lupa la nk tukar ms komen kt blog ko lizz wehh heee

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang