Monday, October 12, 2009

eiy_Da ~Al-KisaH~

~sEmALaM~
kerja ok jek la...cuma banyak habiskan masa dengan bertweet jek..hehe..da jadi hobi terkini neh.keje xbanyak yang perlu aku buat.petang plak hujan lebat skali ngan kilat n guruh kuat giler.ingat nak la balik awal..da siap2 kemas2..da siap say gud bye kt my followers kat tweeter...dengan bersemanagt bangun dr kerusi..tuip2..adek aku cakap..jap ah..nk g hntr 'Liya" jap..erk..aku cam tk terkata n control senyum kt awek adek aku ni..siot tol..aku cakap lam hati..huhu..pastu awek die ngan senyum cakap 'bye kak'..dengan slamber badak..adek aku trs pegi..xpedulikan aku.Aku plak da tk terkata...terkunci lak mulut ni nk marah...nk suh send me first la dol..pe ni..tu kete abh aku byr au..ko sape nk balik dlu..tp x terkeluar plak perkataan tu..entah knp ek..hadoi..aku cam ni lah..mulut jek cam pom pang2..tp time kn depan mata..cam jd baik la sangt kan..bongok tol ko wes...(aku la tu)..heheh..pastu aku terpaksa la menahan marah..muke mmg da masam mencuke..technisian aku pon takut nk tego dah..die dok diam jek kat dlm..menunggu ms aku nk jerit kuat2....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..lega..huhu..oo pe die ingt....bila da bg aku coklat...aku suka la heh...xpe2...aku mkn coklat ko bg tu..sedap..ahaha..

coklat dr dak tu

tp aku ttp gak xpuas hati neh..tol ke orang kalo dah der aweks ni kan...da xpndang dah walopon akak die sendri..cam tu la adek aku ni bab kata @abbymarzuki geng lam tweet aku.. " orang kalo da bercinta..akak die xpakai sekuar pun die wat xtau"..hahah..dasat tol..sabo jek lah..tgk plak hari ni cam ne...

~Ni hARi~

pepagi hari kol 6.30 aku da bangun..mandi soloat subuh n bersiap lawa2..hahah.aku der empoimen lak ngan doc hari ni..malas gilew nk bangun..almaklumlah..da lama aku tak bangun pagi2 ni n mandi..mals gilew tp nk wat cam ne kan..terpaksala celik gak biji mate ni...pas sarapan...lam kol 7 abah aku hantar kr hospital.Semangat tak aku, padahal time empoiment kol 8.30 pg...1 jam lbh aku menunggu.Terpaksa lah sebb tumpah my dad otw die ke tempat keje.kalo nk harapkan adek aku...alamatnyer doc da balik aku lom gak sampai2..hahah.tapi xpe sampai awal..dapat jumpe doc awal.pas amek tekanan darah dan timbang...trs dapat jumpa doc..ala hospital kajaan kan..salu jek lmbt service nyer..tp sebbek la aku empoiment kat pakar so cepat arr...ok..doc cakap aku da semakin ok...kandungan darah pun da stabil (ekceli aku ni der aneamia)..


sek bek ubt xbanyak
~tadik~
pas selesai sume urusan kt hospital..aku terus ke kedai..so aku keje awal sket la dari hari biasa..huhu..perut da lapar...aku singgah kedai cake n beli la tiramisu cake..nyum2...abis la citer..haha

cake yg best

4 comments:

  1. uH...aNeMiA Tuh...KuRaNg dArAH SaYuNk..heheh

    ReplyDelete
  2. uis~~ tu ke coklet smlm yang telah di war war kan??? n yang kene cuap tu~~ hehehee

    ReplyDelete
  3. hahah ia wahai dek hanc...cedap tak..tak kan..haha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang