Tuesday, December 8, 2009

~eiyda :: kepalaku pecah berderai sudey...huhu ::


Lately,line streamyx asek wat hal tak suda..da banyak hari line kat Cc aku wat hal..kejap ok, pastu ko.
kadang2 putus2..adoyai..banyak betul masalah skang ni.mane nk layan kasteme yang banyak soal lagi,nak call streamyx yang ssh giler nk melayan kasteme bermasalah cam aku ni.
yang aku pelik bin ajaib, tak semua pc yang xleh connection..pc aku hari ni ok plak, xtau la smapi bila ni.der 3 pc yang langsung xleh connection padahal line connectionnyer ada n banyak send.aku pon tak faham sangat ngan kerja2 netwoking ni.Sikit2 boleh la aku melayan..lebih2 mau pecah kepala ni.Kasteme pulak cam xfaham bahasa, da aku cakap line slow, der masalah..mau tanyer lg knp? knp?..adoyai..sabar jek lah.

Bila da akhir tahun ni, banyak la hal yang aku kena settle kan.Akaun akhir tahun kedai ni pon aku lom settlekan..Big Boss da mau tgk ..alamak ai..renew lesan SSM, renew lesen MPK lagi..fenin2..sume keje aku yg handle.Hope aku dapat lah selesaikan sumenyer.Skang aku asek leka ngan Twitter, FB, Blog jek kah3..
tadi plak terima surat dr MPK..bangunan yang aku sewa ni mybe akan dinaikkan sewa tahun depan.Alamak ai..tambah lagi satu masalah ku.Sewa yang skang ni pon..aku berusaha keras selesaikan.( citt padahal kedai bukk lewat jek)ahaks.
ecah gak la kepala ni kalau difikirkan..skang ni pon kepala da mula berdenyut2...maigrain is coming..uhuk uhuk..
ok lah stop dulu..huhu..~~~~~












16 comments:

  1. jgn remove saya kali ini.. huhuhuuu.... streamyx tgh upgrade service tuu.. kan ada HSBB thun dpan

    ReplyDelete
  2. ::paeh:: ahah..orang gurau jek..die komen balik betul2..ok2 xremove dah..insaf2..TQ..:P

    ReplyDelete
  3. hoho tu sbb eida byk mng-ular :P
    len kali kena byk mng-ayam :D

    ReplyDelete
  4. Huish? Hub u ada problem ke? U connect through server rite?

    ReplyDelete
  5. ::Dak Wan:: br tukar Router baru hari tu...huhu

    ReplyDelete
  6. skrg ni mmg tgh musim tenet prob..nak2 tgh musim hujan..byk connection yg prob...sabar ye sis

    ReplyDelete
  7. tenet mana2 pun ngek ngok aaaa.
    Slow cam unta.menci3.
    Niwae..managed ur biz well ait.
    way to go Bestie.

    ReplyDelete
  8. ::marlysha:: aik..blh pon ko comment blog aku..heheh..
    thanks..bestie..

    ReplyDelete
  9. ::ein:: yer2...sis ngah saba la ni..kalo tak dah lm sis....er..tido jek kt umh..heheh

    ReplyDelete
  10. ::Xpo:: eceh..der gak dia yer..ingt xsudi komen blog buruk kitew neh..heheh..LP

    ReplyDelete
  11. aaaaaaaaaaa
    ade lak
    kastem is always right!
    jangan dok marah dorang. kang i marah u lak
    hahaha

    ReplyDelete
  12. ::Paan::erkk..i tau la kasteme tu salu betul..tapi kalo dah banyak tanyer mau jek i tengking..u jgn la marah i...majok kang..hakhak..:P

    ReplyDelete
  13. jadilah spt whose y menconnect ke internet dari wireless jiran2..hukhuk...

    no berukband
    no stearmx
    no wimamx

    hehe...

    ReplyDelete
  14. ::whose12 :: wow..pandainyer cikgu kiter neh mencilok ek..hahah

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang