Thursday, December 17, 2009

~eiyda :: KisaH aku & Tweet Cam Murai??::

klik image untu besar timekacih

Sejak dua menjak ni, aku tak berapa sihat.Demam,saket tekak& selsema.Suara da serak..huhu.
Tapi tetap gagahkan diri untuk bekerja.dah keje sendri cam ni..xkeje, xder la hasilnya kan.So, kena gak la keje..keje bukan ssh,.,,dok depan komputer jek 8 jam 1 hari (kekadang kurang kakadang lebih)..mata naek pedih asek mengadap monitor LCD HP Compaq 18 inci neh..huhu..

Dan oleh kerana kerja aku mmg ngadap komputer jek, da menjadi kepastian, kewajipan dan kegemaran aku untuk bertwitter selama aku bekerja.Bukan ape..untuk menghilangkan sedikit boring, bila xder keje yang nak dibuat.Memang tak dinafikan, aku selalu bertweet sampai lupe diri.tak sedar yang tweet aku telah memenuhi ruang page orang len...semakkan page dorang.heheh.
Da kena sound hari tu ngan sowang mamat ni...dia cakap..sejak follow aku, penuh tweet aku kt page dia..huhu..agak malu aku dibuatnyers..apekah?..murai kah aku ni?.dok potpet2..xkira ngan sesape..huhu..dan semalam lg sekali aku disound..hakhak..adeeii...malu lg...kihkihkih...

So, sory la pada korang yang rase tweet aku yg banyak tu menyemakkn page korang...pe kata kalo korang jux UNFOLLOW aku?..aku xder kisah pon..hehe..takpe2..aku faham...pasni aku akan SLOW kan sikit tweet...kalo aku terlebih lagi..jgn segan dan termalu silu untuk mensound aku lagi eyh..hakhak..

klik untuk besar kn eyh..

Aku ni jenis friendly kot...jadi pe saje yg owang len tweet..kalo aku wase best, aku nyampok...kekadang cuma nak meriahkan suasana..dan nk menyebok sikit...bz body lah katekan..hehe..aku jugak suke merepek kt tweet..huhu..entah knp, aku pon tak tau...bosan kot...hekhek..teramat suke merepek dengan:@lyshabella ,@apiih, @kacang , @anarmnetwork , @judinbo dan @nzms_ein heheh..(sowy korang letak nm tanpe permision..halal kan eyh)..hahah ni diantara lah...sebenarnyer ramai lagi...huhu..
hari ni...17 Dis 2009 hari Khamis Jam 1.55 p.m..jumlah tweet aku da menjangkau sebanyak 9558 tweets.
Joined: 14th Oct 2009 (~149.2 tweets per day) sejak aku join yg ketiga kali (sebb akaun aku da 2 kali akaun aku wat hal..huhu)

~sejak boleh bertweet dengan hp..aku semakin galak bertweet hingga ke tgh malam..wahahah
~pada korang yg lom Follow aku leh la follow eyh..link kt tepi Blog tu ha..heheh..
~pada korang yg nyesal follow aku..jux unfollow..aiman xder kisah punyer...hak2...
~Ok2..have fun ngan twitter...i love twitter...muahh3..kihkihkih..

31 comments:

  1. ciss....saman...letak nama tanpa permission...hahaha...ein x lepas2 lg tweet via hp 2...adeeiii..still kena cas...dh mls mau buat...sedih

    ReplyDelete
  2. Wahaha..name i ade kt blog nih lah..yahoo..yippie..femes le nti..wawawa..jgn x tweetz,biar brsemak page diorg..tweet slalu..24/7 tnpa henti..haha..kite kan friendly.wawawa. .digalakan oleh apiih utk tweet smpi jri bengkak2..haha..dan akhr skali..tips brtweet-pagi2 gosok lah gg..wahaha.

    ReplyDelete
  3. wittttttttttttttttttttttttttt
    gile mesti naik folower japgi
    huhu
    BIG APPLE!!

    ReplyDelete
  4. pergh..
    lemak betul, 149 tweets per day..

    hahahahaXD

    ReplyDelete
  5. maNe naMe @pakeri_OtOmen?
    xdOp pon..fIre kaNG..
    huawaawawawa

    ReplyDelete
  6. wawawa...
    jom meroyans!!!...

    ReplyDelete
  7. ::ein:: jgn arr saman saya orang ssh.. hahaha :P

    ReplyDelete
  8. ::apiih::u sokong i eyh..sayang u lah cam ni..hakhak..:P

    ReplyDelete
  9. ::Paan:: hakhak2..i mmg saje nk mention nm u supaya u lbh glammer..hahha..Big Apple?..erkk...haha

    ReplyDelete
  10. ::Zala Wajik:: mmg lemak berkrim...digilai ramai gitu..hahah

    ReplyDelete
  11. :: Otomen:: ala..nm u xder pon..i salu ingt u tau..hakhak..(nnti otogel mrh i)..haha

    ReplyDelete
  12. ::lyshabella:: joms..beb..kiter meroyan...hahha

    ReplyDelete
  13. ::lyshabella:: joms..beb..kiter meroyan...hahha

    ReplyDelete
  14. hahaha...jumpa di court ok...ngeeeh3...mana cikgu x dtg komen lg ni...

    oit otomen..kamu kan x glamer..asyk busy fire memfire je...hahaha

    ReplyDelete
  15. :;ein:: cigu mn la sudi nk komen blog sis yg cincai ni..huhu

    ReplyDelete
  16. hehe dengan twitter la jodoh kita bertemu kan yang? hehe

    ReplyDelete
  17. ::X-po aisehmen...malu saya dibuatnyer..hahhaa :P

    ReplyDelete
  18. ::ein:: pe pheeewiitt...2..hahah

    ReplyDelete
  19. ayat masyukkkk siot..Cikgu!
    Eh x-po! Ko jgn sia2 kan bestie aku..
    kang aku sehpak..ko terpacak pat Zimbabwe.
    Wikikikiki....
    #GomoKelateGomo

    ReplyDelete
  20. wah.. tweet2 sms... ni yang slalu aku dgr.. hehhee

    ReplyDelete
  21. :lyshabella: kah3 garangnye ko.nk sepak xpo jauh2.haha

    ReplyDelete
  22. :zuwairiaiman: ha3 tweet2 sms eyh.xleh blah kan.haha

    ReplyDelete
  23. name aku xde ke?hahaha.

    klo aku x nampak ko tweet sehari x sah

    ReplyDelete
  24. :Fatehah: hak2 kan aku da ckp,aku gl tweet.hr kalo on9 xtweet xsonok hak3

    ReplyDelete
  25. sape yg sound tu? ckp..ckp.. biasa ni main sound2.. kalo jd soundman bleh gak buat duit..

    kepada yg nk follow saya (skemanye.. hehe), add la http://twitter.com/anarmnetwork .. kalo yg nk unfollow pn dipersilakan.. twitter aku dh set auto-unfollow.. u unfollow me, i unfollow u back.. tengkiu..

    ReplyDelete
  26. ::anarm:: tq en.anarm..hehe..sempat tu mempromotekan dr sendri kat sini..heheh..owang xsuke..sound la kan..tape2..

    ReplyDelete
  27. ::DakWan:: tau xpe..twitter mmg best..haha

    ReplyDelete
  28. ehh! sape keje nak sound2 kakak kita nie.. *bg nmpak tua sket* hak3 :P meh aku nak terjang dia.. ho3
    tapi kan aku lagi suka tgk org tuh twit bebanyak dlm sehari.. biar la penuh page kat twiter aku pown.. huk3

    ReplyDelete
  29. ::yash:: kah3 tau xpe beb.jeles ngan aku kot.xpn page dorank semak jek ngan tweet aku.lantak la wes.ko suke,nanti aku tweet,kasi full page ko.hak3

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang