Sunday, December 20, 2009

~eiyda :: nightmare::aku rongak::der yg nak mati::

Semalam aku ke Kuantan, bershopping sakan with my sis n my nephew. Sanggup tu aku ponteng keje gara2 nk ikut my sis.hehe..Punyer la ramai owang kat ECM tu....aku da mule melangkah dari satu butik kebutik yg len..masuk sume butik/kedai yg ader..haha.sume der sales beb...mereng aku sekejap..huhuh..nm pon Mega sale end years kan...mmg sales gile2 la...
shopping punyer shopping hangus da duit aku lam RM 200++ alamak ai pe jek yg aku beli? ermm..
Sedar xsedar da kol 7 mlm...lunch pon belom beb..perot da berlagu keroncong, dandut sume ade ni...nk mkn kt Johny's full..Laksa shake full jugak..pizza..rasa mas?..sume full.adeess..last2..kua dr ECM..singgah mkn kat Cherating...huhu.

Malam tido lam kol 1 lebih2 kot..biasa lah dok melayan tweet dulu...
baca doa tido...betulkan kedudukan..n sleepy....erm..syok sangat...tapi..
tetibe aku mimpi..nightmare mybe...aku mimpi..semua gigi aku tertanggal..*kowang jgn gelak tau*.huhu..aku mmg cuak gilew..sampai aku terjaga dr tido lam kol 3 pagi..huh..berpeluh2 aku..n than aku trs tweet...nk hilangkan sedikit cuak...ms tu still ader mamat2 yg lom tido upenyer...
Than..sowang mamat ni (nm xyh la di mention yer) cakap dia tau..pe maksud mimpi tu...dia cakap..tu bermakna someone yang aku knl akan pergi untuk selama-lamaya...huhu..aku bertambah cuak..siap terbayang2 wajah2 orang2 yg aku sayang..*siap nanges tu*..pe daa..wat aku takut... :( benci tau..

Sowang mamat (nm dia pon xperlu dimentionkan) lagi cakap benda yg sama..bertambah2 la cuak+takut aku dibuatnyer..pikir yang bukan2 dah..huhu..mata yg ngantuk da segar bugar...huhu..makin sedey la aku..pastu dia cakap...tapi jgn caye..tu sume cuma andaian jek...erm...lega la sikit..huhu first time aku mimpi cam ni...
dah la umi, abah n 2 adek aku xder..dorang balik kg....aku da mula fikr bukan2..aku xnak ape2 jd pada orang yg aku sayang...family, kawan2..sape2 jek lah..yg aku kenal...huhu..
skang da xder mood nk keje..nk tweet..nk bercakap..nak makan..nak wat pape pon..adess...

"YA ALLAH KAU LINDUNGILAH SEMUA ORANG2 YANG AKU SAYANGAI..JAUHKAN MEREKA DARI SEGALA BALA DAN BENCANA YA ALLAH...AMIN"



15 comments:

  1. Xpe..tue sume mimpi..bkn btl pn..mainan setan..huhu..jgn caye r..sape mamat tue?haha..i ker?kehkeh.

    ReplyDelete
  2. ::apiih:: mybe..tapi still gak cam takut..asek pk bukan2..hope xder la perkara buruk akan berlaku kan.. mamat?..u?.kah3..u da tau kan sape..lg mau tanyer ke?.yang pasti bukn u.hahah

    ReplyDelete
  3. sape la mamat yg ckp camtu kat awk ek? mmg nk kne btl la dia tu

    ReplyDelete
  4. jgn pk sgt dgn mimpi 2 sis...bedoa je la moga Allah sentiasa melindungi org2 yg tersayang dr sebarang malapetaka....

    ReplyDelete
  5. ::xpo:: haah,sape entah mamat 2.nk kn sekeh agaknye.hehe.

    ReplyDelete
  6. ::xpo:: haah,sape entah mamat 2.nk kn sekeh agaknye.hehe.

    ReplyDelete
  7. ::ein:: 2 la ein,xnk pk.tp kekadang terpk jugak.adoi,hr ni da saket kpl,sbb smlm xleh nk tido.huhu

    ReplyDelete
  8. ::FatehahA:: kah3..pe lak ko yg takut?..heeh

    ReplyDelete
  9. jangan risau. moga segalanya selamat. amin.

    ReplyDelete
  10. ::ladynass:..hopefully..Amin...ya Rabbal Alamin...

    ReplyDelete
  11. aku termasuk x dalam org yang kau sayang tuh?? keh3 :P

    mengarut la mimpi nie.. x payah caye lar.. kalo jadi pown x dek ketan ngn mimpi.. doa bebanyak.. insyaAllah.. DIA lindungi kita semua.. amin... =)

    ReplyDelete
  12. ::yash:: uish,mestlah ko termasuk beb.aku syg ko pe.kah3.2 la,mimpi jek jn.menan tdo.ko jd zombie lam mimpi tehah,leh cy ke?ahaha

    ReplyDelete
  13. mimpi tak segalanya menjadi kenyataan tetapi anggaplah mmp sebagai peringatan....

    ReplyDelete
  14. wah menarik baca story you... keep on blogging tau and do visit me..

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang