Monday, February 1, 2010

eiyDa :: Still HOT ni::

Ok lah tamau cakap banyak...ekceli taip banyak..sebab hari ni cam banyak benda lam kepala otak ni nak kena settlekan .Almaklumlah Awal2 bulan ni...settle2 kan hal2 kedai i ini..hurm..ok..forget it.
Hari da 1 FEB 2010..sekejap jek, sebulan dah pun berlalu .Bulan JAN yang begitu banyak dugaan dan cabarannya .Ramai yg anggap Bulan Jan bulan yang 'teruk'..huhu..xbek tau salahkan bulan..die bukan tau ape2 kan..haha..

Semalam rasa nak tukar template baru sebb yang lame ni pic strawbery bagai cam budak kecik punyer blok kan..kan..bek ngaku..hahah so oleh sebab i da matang dan dewasa..rasa cam nak wat tema yang lebih kedewasaan..ceewah gitu..ahakz..

so semlaam godek punyer godek..siap berYm sakan ngan Yash..xjumpe yg betul simple dan yang berkenan..sume der gambar2 katon..uish..peliss ok..haha..
yash cakap ok jek kalo i nk tukar tema baru..tapi pilih la ala2 PINK..sebb die da mula suka kan kaler PINK..cewawawa...dekyash da mula sweet skang..heheh..

Godek punyer godek..jumpe la yg ni...lantak arr simple gile2 jnji i da berkenan..
tapi akan i edit lagi headernyer yg tersangat kosong itu..hurm..
kali ni pon i buat sendri..cam hr tu jugak...tape2 atlest i leh belajar..sampai bila nk harapkan org..masih teringt kata-klata orang tu " try n error! " peh..atlest i buat tau..huhu..:(

i sayang ekceli nk tukar..tapi entah oleh sebb da tukar domain nama br so rase nak tukar tema jugak..hehe
neway skang blog i da gn .co.cc tau...domain free jek...thanks to Melz hehe..
dari http://stoberycoklat.blogspot skang da jd http://www.eiyda.co.cc

Semalam

Sekarang

i tau..tak lawa pon kan..tapi i suke.so suke hati i lah kan..hahaha ayat sangat poyo ok..
neway..hope pasni akan dapat belajar cam ner nk wat header cantik2 skit..tambah pape yg patut lagi..hurmm tp bila tu xsure la..skang i ngah bz.Bz ngan Tweet jek.lalalalalal...xlah..siyes i bz skang..macam lam kepala yg lom settle..tape2...terima jek sume ni as a cabaran lam hidup tapi jangan sampai menzalimi diri..bak kata dekyash kuh lagi.hekhek..
ok lah..cau cincau..

UPDATE!

Lepas 3 hari i gune layout baru ni...banyak komen yang i dapat dr blogger2 dan rakan2 di twitter...ade yang suke dan ramai yang xsuke.huhu..motif?..dorang cakap layout tu memeningkan kepala dorang..@_@ sebb bergerak2 kebawah kan...ade yg nk mkn panadol..ada yang amek MC tuh..waahahah pe2 jek lah korangkan..tape..demi korang2 yang i sanjungi dan sayangi..i tukar lah layout laen..yang paling simple..hope tak memeningkan kepala korang yer..i pon ekceli pening gak ngan layout gerak2 tu..tapi..i suke ngan kaler die..huhu..tak pe lah demi korang i berkorban,..cewawawa... +.+

Pada adi dan anarm, betul gak cakap korang..i xleh pentingkn dr kan..kang sume blogger tamau masuk n baca entry i sebb kepeningan yang melanda..hek3.. i ikut saranan kowang lah..
Pada apiih lak..walopon u suke..i kena gak tuka..Lynn pon suke kan..tp ramai yang xsuke la..huhu..yash..ko tk suke, tp wat2 suke kan..hehe..lysha..aku dah tuka baju len..hoho..suke tak?tak?lantak ko lah..ha3 sape lg ek yg komen.. paan, ein, neyra, munsyi,annadzirah, dan pada semua lah yg sudi bagi pandangan dan komengan..hope korang suke la heh..hohoho...

Terbaru
Nota comel : bukan mudah nak
puaskan hatisemua orang
but, .its ok.
i heppy kalo
orang laen heppy.
heheeh

23 comments:

  1. mcm pening je layout ni ke bergerak2 ke bwh..hehe

    ReplyDelete
  2. x suka layout nie..
    Masuk changing room..ganti yg baru..
    Hukhuks

    ReplyDelete
  3. diorag x suke..but i suke..lantak ar diorang tuh..haha..like it...yeah!!

    ReplyDelete
  4. sis.
    pening la gerak2 ni..
    lau xgerak cantik a..
    @___@

    ReplyDelete
  5. ...ehhh, cantik jer...nampak mcm bergerak2...ala2 disko yg tak berapa nk disco..=p

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaaaaaaa
    peninggggggggggggg

    ReplyDelete
  7. jeles ar...tempate baru dia leh gerak-gerak...tibe2 teringat.."macam pernah ku lihat ini"..tapi kt mana ek?

    ReplyDelete
  8. ok..lah..ader yg suke...ader yg xsuke..ada yang pening...seb bek xder yg muntah kan..hahah..neway thanks a lot atas komengan anda semua..kah3 akan diteruskan dengan layout ini..hahah ^_^

    ReplyDelete
  9. humm.. its nice post,,,
    thanks...

    ReplyDelete
  10. this is mindcontrol blog sbab background dia pening

    ReplyDelete
  11. i like...
    xpning pon..
    sbb bukan kite bc kt gerak2 tu..
    uhhuhu

    ReplyDelete
  12. adeh rumah dia gerak2
    cam duduk dalam train
    ekekkeke

    ReplyDelete
  13. woooiit..dh tuko..nie pon layan..lawo jerk..huhu

    ReplyDelete
  14. @apiih TQ adek apiih cayunk..hek3

    ReplyDelete
  15. Aku rasa macam x matching jer background ni.. Terlalu cerah plak aku rasa.. Lagi bgus kalau kaler background lagi gelap dari kaler background main content.. =)

    ReplyDelete
  16. Kertas: pulok...peh..ko wat kan untuk aku leh?.hahahah

    ReplyDelete
  17. heh kertaz! ko nie byk songeh la.. hak3 ko buat kat dia satu la.. kaler PINK! muwahhahha :P

    ReplyDelete
  18. Peh.. Aku ajer kena.. Tengok mcm blog bro MohdIsa.. Background itam bulat2 then content light putih.. Mcm tu bagus sebab senang orang nk focus dekat content.. Kalau Background lebih kurang kaler content, mau rabun wooh..

    p/s : aku x ska kaler pink.. cerah sgt.. bleh rabun mata.. >.<!

    ReplyDelete
  19. @kertaz ko mmmg byk songeh..aku luku kang..hahaha..klu xsuke,xyah masuk ar..biar aku jerk yg msk blog nih..hahahahahahah..chiit..kahkahkah...dodol!

    ReplyDelete
  20. kertaz: haah...kalo ko rase saket mt jgn arr masuk blog aku..biar apiih jek yg msk, komen..hahah..ko saket mt tgk pink ek..patot arr..cak ke dodol! kah3

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang