Sunday, May 16, 2010

eiyDa: Selamat Hari Guru kepada semua cikgu2 di Dunia!!

Bismilah..

Ting tong dah kol 12 am bersamaan hari Ahad 16 Mei 2010.Selamat hari Guru!! Heppy Teachers Day!!..

Tema Hari Guru Tahun ni ialah "Guru Pembina Negara Bangsa"..

Nak wis happy teachers day buat My umi tersayang yang dah hampir 30 thn kowt menjadi cikgu.Dari cikgu biasa disekolah menengah, sekarang dah pon bergelar PK2 atau Penolong Kanan 2 kat sebuah Sekolah Rendah,Alhamdulillah..dan umi cakap dia tamau jd Guru Besar, sebb nnti di akan sentiasa bz dan penat sebab hari2 kn kerja dan kn banyk PK..huhuhu..

Samat hari guru jugak buat my sis Kak long yang mengajar disekolah menengah di Mersing JB dan jugak husbandnyer Hairi yang jugak mengajar di Mersing.Buat sepupu2 yang ramai bergelar guru, buat pak cikku,makcikku yg bergelar guru jugak..hehe..ramainyer yang mengajar di sekitar Malaysia.Dan jugak buat kawan2 di alam maya dan jugak di alam reality yang sudah atau bakal bergelar guru.Jasa mu akan dikenang hingga ke akhir hayat.

To my peberet cikgu, Cikgu Norani,Ustaz Wan Mansur,Ustaz Ridzuan ,Cikgu Rodnan dan ramai lagilah.Rindu kat cikgu2 semua.Best jadi cikgu ni, mesti banyak dapat pezen dr anak murid. ahaha.

comelkan Logo Google Hari Guru Ni

Nota Comel : rindu zaman2 sekolah dulu..


Nuffnang