Monday, September 27, 2010

happy Birthday my pak cik Google

Bismillah...

Am happy sangat bcoz da boleh bukak my buchux blog guna pc kat my cc ni.huhuhu..caranya, i da remove semua browser2 yang ado..and than i install yang baru..finally...da boleh, kalau lah i terpk cepat.adess mang agak slow i ni.hohoho

Today jux nak wish HEPPY BEFDAY to pakcik ku.. pak Cik Google..ngeeeeeeeeeeeeee baru tau actually masa i buka browser tadik..n than ada pic cake...ooo yang ke 12 tahun upenyer.

Dulu, i selalu guna yahoo browser, but now...i sayang sangt kat pak cik Google yang sachok ini..jarang buat hal, cepat dan best lah...nak2 kalau uOls guna iGoogle n search image...woohooo banyak tu...i like!

Ok lah...tu jek nak bebel today..hari pon da lewat...sakit pewot ni gak hilang2 dari semlam..huhuu..siap bangun kol 5 pagi berry2..huhu...sakit mencucuk2..kenapa pon aku tak taulah...k lah..

babai...see u when u see me k!!

Nota comot : entah pape jek entry ni.

huhhu


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang