Thursday, September 16, 2010

raya dah habis HOI



Bismillah

Selamat Hari Raya...eh eh..raya lom habis ke hah?hari ni da raya ke 7 kot..so..dah tak raya la kan..ke uOls raya sebulan? cam puasa jugak..OVER tau..HAHAHHA..

I pon da mula kerja hari ni, ikut kan hati memang la malas gilak, tapi oleh kerana pikirkan soal kaver mengkaver bil2 dan jugak sewa2 serta gaji i, i rajin kan jugak lah bekerja today.padahal hari ni kan hari cuti 1 malaysia...i lak keje hoi..sabar jek lah kan..tak pe, kasteme penuh jek ni ha...rezeki2..

Raya ketiga hari tu, my pak cik yang sebaya i bertunang...esok pulak my kazen (lelaki) nak akad nikah kat negeri sembilan..n than lagi 2 weeks buat kendurinya sekali ngan akak die...raya haji nnti my kazen (lelaki) pulak nak kawen..pehh ramai pulak yang nak menamatkan zaman bujang dowang neh..bagus2..leh la mkn free..muahaha..

Sebuat pasal makan kan...time bulan puasa hari tu, berat da turun 2 kilo...now tak tau lah da naik bape kg lak..almaklumlah...raya tahun ni murah betul rezekinyer, asek makan makan makan..huhuhuhu... nasi minyak, longtong, ketupat, nasi impit, rendang, kuah kacang, laksa, mee soto, nasi ayam,nasi daging, nasi boli, dessert paling mantop raya tahun ni ni lak tapai aiskrim...pehh....i xmkan banyak2 takut kang xcukup kaki tangan nak berlari ke jamban..muahahah dan kuih raya paling2 mabeles plak blueberry cheese tart...best jugak sebb i still dapat duit raya...walopon! HAHAHA

ok lah..hope raya tahun depan pon heppy jugak cam tahun...syukur sebab semua ada balik...dan masih bekesempatan nak beraya bersama-sama...tutup soal raya dah...hohohoh T_T.

umi i yg pakai bj oren tu bz layan tetamu..

Nota Comel: sekejap jek masa..tup2..

da habis raya..huhuhu



No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang