Saturday, September 11, 2010

Raya raya raya selamat hari raya 2010



Bismillah..

Kebabom! bomm..weeeeeeeeeeee kebabom!! hahaha bunyi mecon la tu kan....ha..

Selamat Hari Raya AidilFitri..maaf zahir dan batin pada uOls semua.Hari ni baru boleh nak update belog.Oleh kerana kebizian yang melampau lampau dan jugAk line tenet yang sangtlah sengal ayam..xdapat lah i nak update hoi.

Semalam mang penat gilak la kan..ramai sedara mara yg serbu umah aii kt kg ni ha...kesana kesini lenguh kaki siot,,tapi xpe.,.seronok ok..bukan senang nak berkumpul ramai2 macam ni kan..setahun sekali jek kot..yang paling best aii dapat duit raya lagi ok..walopon! hahah

Bila dah raya macam2 la yang masukl lam pewot ni...nasi minyak, ketupat, nasi impit,rendang ayam,kuah kacang semua tu umi lah yang masak....mang terbaik lah..kan..hari ni plak makan lontong, umi jugak yang buat,,,best bangat ok..puasa dah turun 2 kg...agak2 raya naik lg 4 kg..HUHUHU....

ok lah...tu jek nak citer sal raya..mybe raya ke 6 br i keje balik..lame ok aii cuti..muahahah,,,

selamat hari raya..maaf jikalau ade tersalah taipo atau tersalah kata....muaahh2..

abaikan kerusi yg besar tu yer hek3

Nota Comel : rindu Ramadhan


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang