Monday, September 20, 2010

malware oh binawer....how dare u ey....


Bismillah..

Fuuhh...dari siang tadik berpeluh i berusaha nak bukak blog..blog sendiri ni, bukan blog orang lain...cilanat punya malware...sampai ko block2 belog aku heh..mane datang lah menatang virus binawe ni heh...eh eh..malware ni eh....

Lepas dapat bantuan dari ohtweet dari blog ohmed1a, da try pun xboleh jugak...huhuhuhu..pastu i da give up..lantak arr kan....tapi sayang belog i tu walopon! T______T..

Try lagi skali, buang segala bagai iklan2 duit yang tak seberapa sen tu....baru lah boleh bukak...yahoooooo..huhuhuhu.....rupe-rupenyer bukan belog i jek yang kena...banyak lagi blog2 lain yang jadik mangsa si malware binawe ni..huh...

Masalah ni datang dari Innity..huhuhu..tapi i tak guna innity poin...bila check2 balik...manggaonline pon salah satu penyebab..so removelah , yg tinggal cuma si nuffnang aje...hohoh..dah la..pasni mls la nak pakai pape advert lah...kayanyer tak pon..muahahha....

K lah, pada yang still xleh bukak my belog...uOls leh la bc ek....kt blog ohmed1a tu...tapi yg guna browser firefox la.....

K lah babai....hilang mood jap....sign =.='

Nota comel: walopon blog

cap ayam jek..

sayang tau..huhuh


No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang