Monday, October 4, 2010

BOSAN BORING

Bismillah....

Bosan OK! haaaaaaaaa tak pon BORING!! Entah kenapa sejak dua menjak ni asik rasa bosan jek ngan life sekarang.Macam tak ada perubahan langsung bertahun-tahun macam ni lah jugak.Tak ada naik, asik turun jek.HUHUHU.

Bangun pagi dalam pukul 9.00 pagi.mandi,breakfirst siap2 mekap.Pukul 11 lebih2 (ikut suke hati) pergi keje. Keje kt cc ni bukan banyak sangat pon. Nak2 kalau jaga kaunter ni..lam cc pon ade dalam ,kurang 10 biji pc...kalo time ramai kasteme tak la terasa sangat kebosanannnya, tapi kalau time kasteme xder, kurang..Ya Allah..Tuhan sahaja la yang tau betapa i boring!

Asek2 ngadap pc...ngadap tenet, twitter, facebook, blog, youtube,YM, Gtalk, Gmail, tak pon download movie. Kadang2 ada jugak kasteme yang suruh taip ke, print ke, fax ke....itu jek la keje i.Dalam pukul 7-8 i da tutup cc..balik.

Sampai rumah kadang2 tu awal, kadang2 lewat..paling lewat pon pukul 8 la..xderla lewat sangat.My dad tak bagi keje sampai malam2 bahaya katenyer. Lagi pon xder sapa nk teman i sorang2. Sampai umah, mandi, solat, ngaji, mkn.lepastu lipat kain sambil tengok berita...pukul 9 sampai lah pukul 12 layan tv + tenet....Orang lain pukul 10-11 da kaku tido..i jugak kelip2 sorang2.kadang2 adik i ada..kadang2 die dok ngadap lappy..i sorang2 tengok tv..HOHOHO...

Macam tu lah hari2...makan minggu, makan bertahun-tahun....hal sama setiap hari.Cuma makan jek la yang lain2 menunya..~ngeeeee

Kat rumah pun siapa lah yang ada, semua sibuk kerja...masing2 da penat...time cuti hari jumaat jek la time nak bersama-sanma ngan family..masak sama2, makan sama2...tapi kan saat paling best bila time Bulan Ramadhan memang best gilak...sebab dapat berbuka sama2...pastu sahur sama..HEHEHEHE...cepatlah Bulan Ramadhan balik..HUHUHUHU...

Itulah life gwe...~~it's my LIFE~~whatheboring!!!!

p/s: xder masa kot nk keluar bersosialisasi bersama teman..HUHUHUHU

Nota comot: comot

seperti saye!! O_0


2 comments:

ce citer

Nuffnang