Thursday, December 24, 2009

~eiyda :: ko muda aku suke..::

Jodoh tu ditangan Tuhan kan..kalo bercinta patbelas tahun pon kalo da xde jodoh nak wat cam ner kan.Ada yang suka orang muda, ada jugak yang suka orang tua (lebih matang/ tua bangke)..huhu..
Korang plak pe citarasa korang ek..suke yang muda remaja belasan tahun atau yang matang puluhan tahun?..(soklan kepada sume lelaki n pompuan)

Entry ni untuk korang yg sukekan org lebih muda (cam aku ker) hakhak..buwekkss..
kalo lelaki sukekan org yang lebih muda bergetah, tu da memeng lumrah dunia..lelaki akan suke pada something yg baru n fresh..xgitu?ahaks..

Tapi kalo bagi pompuan plak cam ner...mesti akan ada mulut2 murai, mulut tempayan dan mulut lembek yang akan mengata..dapatlah korang status gatal la, xmalu lah,xsedar diri lah.
Sungguh tidak adil dunia ini.huh..tapi nak wat cam ner kalo da selera kearah itu.
Lantak la pe orang nak cakap.Bak kata pepatah, mulut tempayan boleh ditutup, mulut orang sape mau tutup?sendri mkn pengat, sendri mau ingt arr.ciwawawa...

Bagi aku lah kan...aku lebih rela suka kan orang lebih muda dari suka kan org tua.Maksud aku yg da tua ganyut...da der anak, da der isteri..huhu..Mintak dijauhkan..xsanggop aku..
So pada korang yang sukekan 'little boy' teruskan jek niat korang tu..xder salahnyer pon kan.hehe..

P/s : suke tengok wajah kebudak-budakkan..erm... :P

10 comments:

  1. sangat sOka dgn KEBETULAN ini hahaha ^_^

    ReplyDelete
  2. ::NuR Pu3:: oo eh...haha kite same agaknyer kan..

    ReplyDelete
  3. ok je klo org 2 muda setahun dua...yg penting dia matang...tau camne nak lead fmly...ye la, nak jd ketua keluarga ni bukan senang...jodoh itu rahsia Allah...

    ReplyDelete
  4. Aku okay je pacaran sama yg lebih muda..
    Slalunya org carik si tua ganyut kerana harta laa kan..tapi oleh kerana aku nie harta karun belambak sudah..aku cari yg muda..so freshies gitu! Hakhaks...
    Lagipun..dpt boyfie muda..dorang lebih caring + loving...oooooooo so sweet!hakhaks P/S: Soulja Boy -kiss me thru e phone.

    ReplyDelete
  5. we besties lurve young blokes..
    lantakk laa..yg lunyai,bingai,sangap,skema,guru besar,pilot ker...janji muda.hakhaks..
    Itu rahsia awet muda kami kan eiyda..hakhaks..selain telan klorox bebotol2 setiap hari..hikhik

    ReplyDelete
  6. ho3 tak kesah muda ke tua ke asal kan FAHRIN AHMAD! ha3

    ReplyDelete
  7. ::ein:: haah kan xkisah..jodoh tu kt tangan Tuhan.,heheh

    ReplyDelete
  8. ::lyshabella: aku tau la selera ko...same cam aku ker?..adess..kalo bleh biarlah yg boleh diharap dunia akhirat...kan..heheh

    ReplyDelete
  9. :: yash:: kah3..ko xhbs2 ngan Fahrin ek..kang dapat betul2 nm FAhrin tapi tue bangke ko nak ker?..hahaha

    ReplyDelete
  10. i Love young young Boys....
    Weeeeeeeeeeeeee...Fahrin pun ok gakk..tapi dia lebih tua plak...badan baek..aku Ons jer laa.. @yash @eiyda

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang