Sunday, February 7, 2010

eiyDa:: Auuuww,,,,SEKSI u..::

adakah anda rasa bibir ini seksi?hoho
Bismillah..

"Pheewwitt...seksinye awek tu,ehem2..seksinyer mamat tu".Korang mesti selalu dengar kan ayat-ayat macam ni.SEKSI penting ke seksi tu? apa pandangan korang tentang SEKSI? terdedah sana sini..tu seksi?tayang dada sana sini (bagi lelaki) seksi ke?..hohoho..

Seksi ni subjektif kan. Ada yang cakap kalau seorang perempuan memakai baju kurung, bertudung litup jalan sopan santun, itu baru seksi. Ada juga yang cakap perempuan yang suke pakai t-shirt sendat,tube,singlet berseluar pendek,ketat,free hair, tayang kaki, betis yang gebu itu baru seksi.Macam mana pulak ngan korang?...ni untuk lelaki lah

Bagi perempuan pulak.Lelaki yang memakai boxer, tayang bulu kaki yang leh diikat,pakai baju siglet nampak bulu ketiak itu seksi? hohoho atau yang berpakaian kemas,berbaju kemeja berseluar slack itu seksi atau pun yang simple bertshir dan berseluar jeans itu seksi?..peh banyak tu kan.

Mana satu korang rase yang boleh dikategorikan sebagai SEKSI?..

Bagi i..seorang wanita/perempuan yang seksi ialah seseorang yang pandai menjaga penampilan diri..tak menjolok biji mata sangat, simple itu pon dah seksi. Jangan over.. >.<

Selain itu, ada jugak berpendapat pandangan mata,percakapan,bentuk badan,suara,senyuman yang menawan
itu barula boleh dipanggil seksi.erm..banyak tu kan..So seksi ni tak semestinya dari segi berpakaian sahaja.

i ada petik kata-kata dari satu forum tentang apa itu seksi::

"seksi bila nampak dia lepas solat, dengan airmuka dia bersih, dengan senyuman dia yang menawan and his naughty wink"...

"i suka body cam atlit.. ade jambang....perghhh........geram gler.... peh tu gentleman....... wakakakakaaaa.... yg penting jgn boroi "

I like this lorr...hohoho... ^_^
Nota Comel: Bagi i, lelaki yang carring,
sopan,gentleman,pelindung
kaum perempuan, pandai menjaga hati
seorang perempuan
itulah SEKSI.



14 comments:

  1. NAK macam BUNK RINRINNnnnn!!! muka ala2 melayu tak macam muka2 artis lain.. kah3 tegap! macho hemsem! pehhhh! T____T

    ReplyDelete
  2. piwiiitt.. kenyit2 mata.. piwiitt..

    seorang perempuan nampak seksi bila berkemban keluar dari bilik air selepas mandi.. lalalalaa~

    ReplyDelete
  3. point dia jngan boroi. tu je.

    haha

    ReplyDelete
  4. i suke wanita bertudung..hoho ^__^

    ReplyDelete
  5. hehe=D
    jambang tu yg gentlemen uyh!!
    i suke yg ade janggut!
    ikut sunnah nabi=D

    ReplyDelete
  6. i'm too sexy for you boy...
    Haaaa..ayat xbleh blah.Jom layan hujah aku.

    Pada pandangan aku..
    Seksi bukan hanya dari segi penampilan.Seksi dari daya pertuturan juga boleh di ambil kira.

    Adatlah,wanita berpakaian xcukup kain..seksi
    Bibir bak Oprah Winfrey pun dikatakan..seksi
    Betis bunting padi,kekadang mcm bunting kerbau jek pun dikatakan..seksi
    Pandangan individu,x mungkin sama kan.

    Haa..Seksi pada kaum Adam. Ececeh~Adam enterframe laa plak.hahaha.

    Aku suka lelaki yg berpakaian professional.Mungkin kerana sesuai jiwa career aku.Tapi aku lebih berminat yg sempoi,ranggi. Berbaju putih,berseluar yankee.Berjambul di dpan.Wow! Pasti sachok.wakkakaka.Kalau bleh,aku xmo yg berkumis..kang mcm sarjan misai plak.hak3.Lebih selesa pada imej 'clean-cut'.Ooo yeah..Paras rupa xmenjadi ukuran.Lantaklah muka smart ikan masin kep,muka Edward Twilight kep..kalao hati sudah suka..aku belasah aja.Ngeh3.

    Sekian.
    P/s: I mmg seksi.cium skit! Hehe

    GONG XI FA CAI!!

    ReplyDelete
  7. lau dah suka aweks tuh..dah tangkap jiwang karat, dia pakai baju kurung pon seksi...semuanya bergantung pada hati..lau pada nafsu lebih menuju kearah yang suka bukak-bukak,tayang-tayang

    ReplyDelete
  8. x suka yg seksi2....lelaki seksi ni byk tarikan...klo blh biar dia seksi depan mata kt sorg je...depan org lain, dia nmpk cam biasa...lelaki seksi ni senang dpt perhatian dr gurl..x sgup nak berdepan dgn situasi tu..kang ade yg mkn hati

    prmpn pun camtu...biar la dia biasa2 je tp dia punya keseksian yg tersendiri...biar pun berbaju kurung kampung, dia tetap nmpk seksi dgn cara tersendiri...


    *me...x seksi lgsg...xde pun ciri2 seksi tu

    ReplyDelete
  9. Aku sokong komen @legasi Piston Pecah.. ^_^

    ReplyDelete
  10. aku seorang lelaki yang seksi..
    hahahaha...

    ReplyDelete
  11. @yash:: Bunk Rinrin??auuww.. ilike..ensem n seksi hahah

    @anarm::errkk..hahah sengal ok..kalo lelaki kua dr bilik air pakai tuala pon seksi jugaks..auww..ha3

    @arif::boroi sgt TAK seksi ok.ha3

    @apiih:: wawa..bagus betul adek i sorang ni tau..cr yg bertudung bgs..tak la u nk kena tanggung dosa die nnti..ho3

    @Najieya::suke jugak yg der janggut sejemput..so seksi..heheh ensem g2..

    @lysa:: peehh..ko kalo komen salu mantop..hahha..seksi macam2 kan..terpulang pada pandangan masing2..asal lak adam ade ni hah? hahah...aku xseksi..aku cumel jek.wahaha..ko mmg seksi..tergode tau.kah3..

    @piston:: setuju ngan adek sorang ni....kalao da suke..xpakai pape pon seksi..erkk..hahah

    @ein:: tamau yg seksi eyh..ssh gak kan kalo seksi2 ni akng kn kebas.ho3..sis pon xseksi..cumel skit der lah..ghaha perasan ni.

    @kertaz:: peh..sokong jek?..bg lah ulasan sikit..adess..

    @sha-hir:: aikk..cikgu seksi kah?.hahah

    ReplyDelete
  12. org suka komen pistonpecah.
    hoho.
    lau tgh bernafsu...
    yg tudung labuh, kai purdah pon leh kate seksi.
    d:

    ReplyDelete
  13. Paling suka awek berbaju kurung dan berbaju biru .. kyaaaaaaaa

    ReplyDelete
  14. seksi semulajadi takpa jgn seksi yg sngaja ditonjolkan :P

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang