Wednesday, February 10, 2010

eiyDa::WeNg WeNg Sudah::


Bismillah...


BOSAN!!..TOLONG!!!!!...huhuhu weng weng sudah.... ~.~'

kenapa hari ni i rasa bosan sangat, sampai tak tahu nak buat apa dah...keje tapi tak ada keje yang nak dibuat.Entah lah kenapa hari ni, tak ramai kasteme yang nak suruh aku buat kerja..suruh wei..i bosan ni...nak tweet pun tak ada mood, nak ym hang ajek..nak blogwalking semua blog yang i follow dah pun dibaca.

Tengah hari tadi, sempat lah buat shoutBox cak ku cak tu ha..belajar2 ngan si kertaz sambil borak2 ngan yash kt Gtalk.....petang ni..da tak ada apa yang nak dibuat.huhuhu T_T.
So sekarang dalam keadaan yang teramatlah weng weng, i update blog dengan mood yang sangat lah bosan.huhuhu

Ape ek yang akan korang buat kalau dalam keadaan yang TERamatlah bosan cam i sekarang?..
Tido, makan, layan movie, bergayut, deting, shopping,merewang , gulem gulem atas katil, berangan,cari pasal, dengar lagu2 kat mp3, layan utube, blogwalking??
peehh...semua tu bosan lah!!! hohoho =.="

Bila perasaan bosan mula melanda..pemikiran pun xboleh nak di kontrol dah...rasa nak marah semua orang..nak jerit kuat2!!..need someone untuk berborak..tapi dengan sape??...balik rumah....borak ngan abah n umi sekejap..kol 10 rumah i da sunyi..semua da tido, motif?..semua keje esok..kena bangun pagi2..huhu.. BOSAN!!!

Nak g merewang2? dengan sape? boyfie..oh oh.. i TAK ADE boyfie...huhu..KAWAN??..pergh..lagilah..dorang semua bz dengan hal memasing..ngan adek?..die belum balik..esok kot baru balik...hohoho...
nak layan movie?..ooo no..i bukan kaki movie..tengok sekejap, i pon tido..kroahh..kroahh =.='
nak bertwitter pun kena ada moodnyer dan kena ada tajuknyer atau motifnyer nak menyampuk..br best..tp skang ni..mood xder..twitter pun sunyi jek..mls nk menyampuk petang2 ni...

Untuk pengetahuan korang la kan..kehidupan aku banyak dihabiskan dengan melayan internet..dok di cc 8 jam sehari, balik rumah pon layan twitter..blog... ngan henpon plak...dats way lah korang akan selalu nampak aku kat twitter..sorry lah yer..dah memang hobi aku dok kt twitter tuh ha..hohoho..

skang ni pulak i ngah pk2 nk beli beruksband la plak..ha..sah2 la lepas ni..keje i 24 jam ngadap pc/lappy jek..lagilah bising umi tu...sebab i da xbape nk bersosial sangat ngan family?..yer ke?.xade lah..i salu jek borak2..tapi masa singkat sangat.....kalo adek i, akak2 i, n anak2 sedara i ada...baru lah i xBOSAN! best ramai2..

Macam da terkeluar dari tajuk asal aje ni kan..huhu..
Apa korang akan buat dikala bosan melanda??!!..jawab2...hohoho..

Nota Comel:mybe jugak sebb moon coming
mood jd bosan len mcm
huhu.. =.=



13 comments:

  1. aagggrrhhhh...bosannyer...hahaha...bosan ker??jangan ler bosan..meh..i entertainment kt u skit..wakakakak..nk beli babunband???bagus..jdla cam i..tido pon dpn lappy..hahaha..

    p/s-kalau bosan donlodla RingRing MP3...wakakakakaka

    ReplyDelete
  2. ahaha.
    xyah beli berukben.
    nnt memang xbersosial.
    percaye a..
    org ni manjang dok depan lappy je..
    T__T

    ReplyDelete
  3. Bang bang!! Bang bang!!
    Tembak kpala hotak aku yg berdengung.
    Bosan dowh niari.Bosan teramat sgt.
    Kepala sakit x sudah lagik nie.

    Meh layan hujah wenggg aku.
    Bila time bosan..apa brg pun rasanya serba x kena.Mood 'singa lapar' je memanjang.
    Aaaaaaaummm~
    Nak dating ngan boyfie??..haram..dia dok jauh nun di sana.Gayut??..lebih kurang haram jugak lah..madang line problem.
    Layan lagu/tv/dvd..mapek x kuasa aku.
    Memancing..kalao ngah bosan,ikan paus pun takut nak makan umpan aku.hakhaks.
    Merewang time bosan..mmg cari pasal.Kang aku main kreta langgar2 mcm kat funfair. X pasal2 aku dok ICU-itu kira ok lagik..kalo tros
    dok dlm perut bumi..alamatnya x kesampaian lah impian aku berumahtangga.ngeh3

    Jari jemari aku sek berpusing2 kat Qwerty pad nie...apakah?..maknanye,aku dah xde kekata yg nak ditempek kat sini.Hoho.sengal laa sgt.

    Sekian.
    Lady BOSan.

    ReplyDelete
  4. liiing..jgn bosan..xbaek..jom deting.hak3

    ReplyDelete
  5. [apiih] deting kejadah nya ngan u???..sah2 Dungun tu sama bosan nye.Hak3! Tapi u kan OKB..bawak i g Hawaii aaa.huhu

    ReplyDelete
  6. lau bosan...pi tempat lain...bergerak-bergerak...lau bosan lagi bergerak lagi..sampai tak bosan...tak boleh jugak pi curi-curi tido...settle?

    ReplyDelete
  7. bosan ke? leh tlg edit2 sket blog sy.haha

    br abes midterm td,ptg ni ade lab lak. bosan xbosan, kna abeskn keje gak. lari tajuk lak.hehe

    patutla twitter sunyi smlm.^_^

    ReplyDelete
  8. @apiih:: bosan sesangat..warrggh...huhu..

    @anna: nk kn beli gak la berukban kalo tak semakin bosan kot..hehhe

    @lysha:: ko pon xkn boring kowt...merewang siang mlm pe kan..heheh

    @apiih + @Lysha:: ape ni liling linglong...huhuhu

    @piston:: sume tu da buat still boring cam ner?..heheh

    @munsyi:: leh jek..meh2 i tolong editkan a.k.a jahanamkan lagi kot.heheh..i xder u cr eyh..hahah

    ReplyDelete
  9. pelikkan bila usia dah meninggkat makin kita rasa bosan..apsal a??adakah kematangan membuatkan tahap kegembiraan kita semakin terbatas..adoii pening pala nk pikir..

    ReplyDelete
  10. FIT:: sangat pelik ok...hehhehe

    ReplyDelete
  11. Eating is the best medicines for boring =D hahahahah

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang