Saturday, July 10, 2010

lepas sotong, burung la pulak ek..(Piala Dunianyer citer)



Bismillah..

Deman Piala Dunia dah semakin berakhir..kita tunggu jek la team mn yang akan bergelar juara tahun ni.Pastu tunggu lagi 4 tahun (2014) baru ade balik Piala Dunia ni kan.Brazil plak jadi tuan rumah ek..hhohoh..
Logo Piala Dunia 2010

Tapi yang xbest bila kes sotong2 ni..memula i xfaham langsung pe kes ni sotong2..paul si sotong la..yg i tau makan sotong je.. goreng tepung pon sodap..ekeek...
ini lah sotong itu...mandai jek ko kan kan

Bila di google2 dan dibaca..br la faham..kes ramalan upenyer..ramalanmu benar belaka gitu kowt kan..?so mengarut lah..men ramal2 mn la boleh.Kita orang islam mesri tau kan ramal2 ni Syirik.Dorang yg bukan Islam lantak arr kan...

Semalam lam Buletin Utama plak ade siar kes Burung bernama Mini pulak yang buat ramalan..Belanda menang.. WT** lah kan..so mengarut...huhuhu..uols jangan percaya bulat2..kalo la betul sekalipun, tu bukan sebab ramalan..kebetulan aje tu...

Sekadar hiburan semata2 mybe sempena WC ni kan...so xsalah kalo setakat nak berhibur...jangan percaya dah la ek...Media massa pon xperlu la kot nak siar2 bende cam ni..kang der yang siap berjudi sakan sebab yakin dengan ramalan pasukan pilihan siburung, si sotong tu menang betul2...huhuh..ha kan..

K lah pe2 pon...i hope sangat pasukan Spanyol lah menang tahun ni ek...eekek..

k lah, nak g mkn sotong ngan burung goreng HAHAHAHHA
babai.. T___T'
Nota comel: ramalan xsemuanye betul
kalo betul..mungkin kebetulan jek kan.
jgn taksub sgt..



Nuffnang