Thursday, June 24, 2010

Nak Blue Bear tak?meh2 i ajar cam ner

Bismillah..

Nak update sal bluebear jek lah....annoying tak?lantak teehee
Sebab tadik, i dah dapat sekor lagi blue bear..erk..sekor?? xsopan..tukar2..seorang lagi..erk..orang xder ekor..bear ni ade ekor..hurmmm... pe ek..ha! satu lagi lah senang.teehee.

Hari tu my bro dah bagi yang Germany punyer.Pastu tadik, ajak dengan muka xbape nak malu ajak my tech pergi ke Celcom sebb i nak tanyer sal bil beruk..so alang2.leh la i amek blue bear skali.(alasan!) ahaha.
BearMany (bj terbalik)

Ramai jugak rupenyer yang nak redeem Blue bear ni..hahah masing2 wat muke slamber, padahal malu tu..ekeke nak2 yang lelaki..haha der gak yang datang tu pak cik..mak cik..hehhe...so, tadik i dapat yang Argentina plak.I tak kisah lah mn2 pon sebba i ni bukan Gila Bola sangat. janji dapat bear ni dah la teehee
BearGentina

Ok, still ramai yang tau rupanya cam ner nak dapatkan beruang biru yang comel lg kiut ni ek....semalam i der bc lah status en.Paan @ Kacang kat facebook, n than i masuk lak web celcom ni. Der promosi untuk semalam jek la.Top4 RM 10 leh dapat Bluebear.Tapi itu kisah semalam yer.Dah xder dh untuk hari ni.

So pada uols yang nak tau cam ner nak dapatkan Blue bear ni, korang jux kn wat cam ni:

Step 1 : Tambah Nilai RM 30 dan ketas (celcom)
Step 2: Sms BOLA dan hantarkan ke 22188
Step 3 : Tunggu no siri dari pihak celcom dalam masa 24 jam uols top4
Step 4 : Lepas tu, uols boleh la tebus Blue Bear di cawangan2 Celcom terpilih, di Blue Cube dan promosi2 bergerak yang terpilih.Selagi Stok masih ada!!

uols jugak boleh dail *118# (Xpax), *119# (Blue).Tertakluk kepada T & S

*kalau nak dapat terus dari kedai, uols kn bl starting pac br dan jugak bila uols reg celcom broadband. (xsure sangat)

p/s : uols jangan delete sms no siri dari celcom tu tau.Nanti masa uols nk amek blue bear tu, dorang akan mintak no siri tu dan no henpon uols.

p/s : tadik nampak der sorang mamat tu redeem banyak blue bear, der la lam 6 kot..huhu..mesti banyak die top4 kan..

p/s : kalau ada tersilap dimana2 harap maaf yer..ekek sekadar bantu sekadar yang mampu.

Maklumat lanjut, uols leh la layari laman web ini
Nota Comel : kenapalah celcom
tak buat blue bear yg gurls punyer,
pakai bj PINK mesti kiut.
heheh



Nuffnang