Thursday, June 3, 2010

eiyDa:: OH! Justin Bieber....uols tak suke?? I LIKE!! ekekke

sape lak yg kiss tu dek.
alolo muke sedey nape? hohoho

>Bismillah..

I mang suka layan lagu2 omputih ni..dan mang suke d.load lagu terlatest. i lebih suke dengar lagu omputeh dari lagu melayu or Indo..tapi, i tak cakap xsuke tau..i tetap suke, lagu2 Indo band pon cam tu gak.Banyak yang best2..macam Republik,Hijau daun,Romance dan banyak lagi lah.nak dengar, sila google yer ekeleeehhhh...

Today, i nak share ngan uols pasal budak ni.Budak kiut, suara pon sangt kiut n LIKE ok! uols tak suke, tak? lantak uols lah.Janji i mang suke..HAHAHAHAH....sape ek..try uols teka..cepat arr teka..cepat arr..ngaaaaaaa....sape lagi kalau bukan si Justin Bieber fheewwiitt.....HAHAHAHA..mesti ramai yang kutuk tu kan kan...mang dak2 laki xsuke kt justin ni..i nak2 mylilbro...dia cakap si justin ni..poyo lah..pasan lah..HAHAH..padahal die jeles..ekeleh..jeles ar tu kan kan..sebb akak die sayang justin lebey....ngeeeeeeeeeee

Birth Name : Justin Drew Bieber
Born : March 1, 1994, Canada O
ccupation : Singer
Label : Island, RBMG

oo dak ni lahir tahun 1994~~ so young lagi lah...skang baru 16 tahun...1st2 i dengar lagu One Time kn, i memang ingat die seorang awekss..tapi rupe2nyer seorang balak..hehhe...suara kiut giler ok..cam pompuan gitu...lepas tu i mula suke ngan lagu2 die..lagu baby pon tersangatlah best. Dan yang terbaru i de dengar lagu Never say Never ft Jaden Smith best bangaeettt.

video
OST The Karate Kid

Dia ni leh nyanyi...menari ...leh maen bermacam2 jenis alat music, mang superb lah kan..pakej gitu. Si Justin ni kalo tak silap i anak didikan Usher kan..Dia bukan anak Usher ok..tgk skit skin dorang..cam tahi cicak .hahaha

ha tengok2 cam tahi cicak tak? HAHAH

Pada uols yang xsuka, xpe..xder paksaan untuk suh suke pon..hak2..janji i mang suke...cam budak2 suka Juastin ekkk..suka hati lah..ekekeek..tapi kn..apasal rambut die tu..semua kedapan heh?? hha..sila tiru2..cam comel lak kan..HAHAHAH...dah la2..sila layannzzz jek ek...chaww..

Wassalam..
Nota Comel: si Justine ni kire cam
si Tomok time
mude2 dl ek..ek..ke tak? HAHAHA




Nuffnang