Saturday, May 22, 2010

eiyDa::New avatar dan al-kisahnyer...::


Bismillah...

Hari ni hujan dari tengah hari tadik...huhu..sangat lah best ok.Kalau lah i ada kat umah sekarang, sah2 la i tengah terbongkangz sekarang ni tau.tapi sayangnyer, i keje...huhu..dah la mate ni sikit punyer mengantuk tahap dewa.nak terlelap dah kat cc ni..ku tahan juga.ngaaaaaaaaaaaaa.. T_T

And than nak cerita, dari semlam i try nak buat avatar bertudung tau.Dah tengok dalam belog cik azah ni ada tutorialnyer masa kat cc, pastu cadang nak buat la kat rumah guna my lappy.Tup2 semalam, bila da d.load photoshop dari pertolongan cik teah, i kengkonon nk creat la kan.tapi kan..hamppess bila blog cik azah tak dapek nak bukak.huhu..pelik jugak la kan, blog dia xboleh bukak kalau guna broadband kot.
So i creat la dulu ava tak bertudung akak botak cam ni :

Da datang cc hari ni semangat nk buat ni.sekali lagi hampess bila photoshop lak xsupport ngan win7 kt pc i ni ayoyoyo..matakaji..hohoho..sangatlah kecewa tahap gangbang ok. Dah2..i da give up..i letak jek lah ava yg i cilok,letak kt twitter tu, janji bertudung.ramai gak yang puji cantik..hehe maceh..pic cilok tu..jauh dr rupa i yg realnyer, xbest arr kan.~ngaaaaaaa
Pastu, i saje lah mengada2 tweet sape nk tolong wat kan si botak tu pakai tudung? hahah.. n than i dapat respon dr adek @elyaszbha kat twitter.

I ingat die sekadar tanyer....tup2... dia wat betul2...ngeeeeeeeeeeeeee sukenyer i..cun lak tu..PINK lg..n paling best tudung ala2 Ekin bak kata Teah..hahah so kreatif la adek ni kn.I mane la reti nak wat cantik2 cam ni.hohoh...
tada.....cantik tak...ala2 i lah tu kan..pakai spek putih..lalala perasan..ngeeeee


Pastu.ramai jugak yang puji cantik...comel...cun..dan tanyer sape yg buat.heheh...bukan i buat tau...i xreti pon...
So, thanks a alot buat adek elyshaz sebb tolong buat dengan rela hati dan free of cas tudung untuk avar sis ni tau...mucco graciass dek...

wallahualam...
Nota COmel : sape yang nak tu,'
try2 la ek usha2
tanyer adek tu..
ngeeeeeeee

Nuffnang