Sunday, June 20, 2010

Selamat Hari Bapa & Selamat Hari Jadi Abah!!

Bismillah

Happy Faher's Day buat my Abah, En. Mohd Bin A.Bakar yang ngah keje skang ni. Sayang abah sangat2 tau...TQ atas segala pengorbanan abah pada kami 7 beradik.Dari kecik abah tanggung, besarkan kami.Tak pernah sekali pun abah mengeluh atau merungut, segala keperluan kami abah tunaikan.

Owang tak kan sesekali lupakan kasih sayang dan pengorbanan abah pada owang masa owang sakit dulu.huhu..bila teringat, owang mesti nanges.owang tak leh tgk abah sakit..owang sedih sangat.Abah kn salu sehat tau, jangan sakit2..kn jaga makan, makan ubt selalu tau.

Abah tak kn tegur anak2 pompuan abah kalo dorang der wat salah atau silap sebab abah xnak anak2 abh kecil hati atau sedih.Abah mesti akan bagtau kat Umi dulu, n than br lah Umi bgtau kami.huhuhu....kami anak2 abh mang takut ngan abh, sebab kami rase abah garang.masa kecik dulu lah...tapi sekarang kami hormat abh sangat2..kami tak berani nak wat salah, kalo kami ade buat salah pon, kami akan cuba sembunyikan dari pengetahuan abh..hhuhu..sorry abah..kami tamau abah risau...
Esok plak Birthday abah yang ke 58 tahun...heppy beday abah...semoga panjang umur, sehat selalu, murah rezeki, mude sokmo...sayang abah sangat2...xdapat nak bayangkan kalo satu hari nanti kami akan kehilangan abah..xnak xnak..biarlah owang mati dulu abah...huhu
pic ni kat KSH ms abh sakit hr tu

*Heppy fathes day buat semua ayah2, abah2,daddy2,papa2 di seluruh dunia... * *Heppy beday buat abah tersayang...luv u always....
Nota comel: hati akan tersentuh
bila mrenung raut
wajah abah yg makin banyak
kedut..huhu



Nuffnang