Thursday, June 10, 2010

::Entry paling mengarut,bershopping & bercuti::

Bismillah..

Hari ni nak update secara lelaju jek. Sebab xtau nak update tentang ape ekceli.huhu..

Ok, esok i akan mula bercuti yang leh dikatakan agak lame lah. Mybe dalam 5-6 hari..yahooooooooooo dah lama tak cuti lelame ni. Cuti sampai lebam lah kan. So, kemungkinan jugak peluang nak update blog ni ssh skit lah nak ada.walopon da guna broadband selkom yang sengal tu, line kt kg i mang sangt teruk..kalah tenuk teruknye...nak bukak twitter lepas la sikit, blog, ym, gmail jgn harap lah...lembab gilak. Sebab rase2 kt kawasan umah i kt kg tu line 3G nyer pon xder..gprs jek yang ado.

Ok, nak cerita... Hari tu i ada shopping beberapa helai shawls. Memang cantik2 la kan shawls yang ade kat blog2 ni. Macam2 corak dan harga pon jauh lebih murah dari kt sini.So i pon ade lah rembat beberapa helai.N tahan i mula rasa yang shopping online ni best jugak, yang penting kita tolong peniaga2 melayu yang kebnayakkannnyer kaum wanita yang tidak bekerja (surirumah).leh la jugak tolong2 dorang tambahkn pendapatan kan.Cara nak order pon senang, murah, jimat masa dan tenaga dan perkhidmatan dorang pon sangat cepat.Dan yang paling penting kualiti yang terjamin.

Uols leh try usha2 kt sini banyak lg blog2 yang ade.kena pandai2 la google yer..ekekeke
Selain dari tudung, shawls, barang wanita, lelaki, barang rumah, kain pasang,ubat ubatan, makanan kesihatan, pakaian, kasut dan banyak lagi lah yang kita boleh dapat secara online ni.tapi kalo barang cam laptop ke, iPhone ke i xbran la nk beli online sebab xbape nk yakin sangat.
Polkadot hitam ngan putih
shawls i gojes sangat gojes
Selain tu kan, ada jugak yang suka shopping dekat Lelong dan Mudah.com. mcam2 jenis barang yang ada kat situ kan.Tapi i lom pernah try lagi.Nak2 kalau dekat Lelong nak kn bid2 dulu kan.Mang i xreti langsung.lagipun macam xberapa yakin sangt...huhuhu.

ok lah...entry yang sangat mengarut ni..adess..abaikan aje yer.Esok i akan bercuti n kalau xder pape hal, hari ahad akan ke Pulau Kapas...beselah setahun sekali wat family trip.Tahun ni tak pg jauh, pulau la plak kan.Name jek orang terengganu, satu pulau pun xpernah jejak lagi ni.HAHAHHA..Pulau langkai pernah arr....sila ketawa. =P. Ade nak kirim ape2 tak?? ikan duyung ker? dugong? ngaaaaaaaaaa...b4 i nak bercuti ni kan..pe kata lah kalo uols tatap dulu pic yang comey ni..terubat la sikit rindu kt i kan.hahhaha POYO

-


-


-


-


-


-


-

-

-

-

tadaaaaa....

erk!!....Ok babai....

wassalam...


Nota Comel: Entry paling mengarut
sebelum bercuti..otak blurr

Nuffnang