Wednesday, June 16, 2010

Holiday sakan (Gambar)

Bismillah...

Selepas 6 hari bercuti sakan...hari ni i da masuk keje balik.kalau ikutkan holiday ni sebulan pon xcukup kan.Tapi cam tu lah adatnyer.lepas holiday kn la keje balik....kumpul balik uwangnya..hehhehe...ke Pulau sangat lah i katekan...sampai muka ni da hitam legam, menggelupas..bibir kering, hitam, bengkak..telinga masuk air, xdengar dh..sound trouble sekejap..macam2..tapi i gagahkn diri jugak datang kerja.kasteme da mula tanyer asal i cuti lm..hehe..rileks arr tokey cc pon nak gak berholiday bersama family..tak gitu??..

nak update laju2 gak ni.....

Cerita pertama :

At Kapas Island:

posing sementara check inn

kita buat penyu telo

with adek, abah n kazen

Ngah intai ikan Nemo ni tau

masa ni i xjoin

heppy sangat ni

matahari terbenam yg sangat cantek

family kak ngah & K.long (time nk balik)

Our Sponsor...Ngeeeeee

bye2 Pulau Kapas...

memang syok gilak ok...dah la dapat banyak diskaun..ekekek...Resort Mak Cik Gemuk mang syok lah...walopon simple dan murah jek, tapi tahap keriangan tu xdapat nak digambarkan.Dari pagi sampai ke petang dok berendam jek lam air dah macam dugung..hahahha...kalo uols rase nak ke Pulau Kapas...boleh la try usha2 kat Mak Cik Gemuk ni, murah, selesa dan yang paling penting layanan dari pekerja2nye yang sangat baik dan frendly (cewahhh pomot lak kan ngaaaaaaaaa)

Cerita Kedua:

Kat my kampung

Semalam 15 Jun 2010 merupakan Beday umi yang ke 54 tahun.Selamat hari Jadi umi..semoga panjang umur, muda sokmo, sehat sokmo dan belanje lah anak2 mu ini sokmo yer..ngaaaaaaaaa..
oleh sebab semalam pon kelam kabut nak balik sini dh..so, kami adek badek jux belikan umi Strawberry Cake from Secret Recipe...nyum2..sedap sangt ok!..sayang Umi sokmo!! muah2...luve u2...
potong cake

Strawberry cake..nyummyy..

Oleh kerana kawasan rumah i kt kg ni kawasan sawah padi, so memang kuatlah anginnyer.So, adik2, kazen2 aku amek la peluang main layang2/wau///tinggi sangat wau tu terbang....

Caca & Aki ngah wat wau

itu jek kot yang berlaku sepanjang 6 hari i bercuti sakan.hari ni dah keje balik, esok2 sekolah dah pon bukak, akak2 i pon akan balik dah..huhuhu..lepas ni sunyi sepi balik la umah i T__________T mybe jumpe tak jumape bulan puasa la plak.

Gonna miss my 3 pwincess:

Caca

AQis

Sara

Kita tunggu next year la plak..mn la agaknyer destinasi seterusnya?? hohohoho....

Nota Comel: Family trip lah yang
paling i tunggu2
setiap tahun



Nuffnang