Monday, June 28, 2010

FIFA World Cup 2010 -Argentina

Bismillah..

Semalam br jek sampai dari kg..badan fenat2 giler2.Pas mandi n kemas baju, baru teringat ade match #ger vs #eng tapi xleh tgk pon. Jux layan kat Fifa.com ngan update dari twitter jek. N than last2 England kecundeng dengan German 4-1.

Lepas tu ade lagi team best yang match, pe lagi kalau bukan my feberet team Argentina...buuzzz buzzz (bunyi vuvuzela) eekkeke.... Team Argentina berjaya menewasakan team Mex dengan 3-1..

So, i teka team Argentina lah yang menang FIFA World Cup tahun ni..ekekee. Padahal i bukan kaki bola pon tau. Jux tengok2 n br jek nak kenal2 ngan team2 n pemain2 yang hensem lagi macho. *sedih.

Tengok2 my blue bear pon sokong Argentina jugekss..heheh...siap meragam ngan baju beargentina lgi...ok..i jeles..bukak2..i nak pakai pulaks..teehee

Da last minit kot br rasa nak join, tapi xpe..janji join kan.Uols yang lom join lg tu lom terlambat kot sila la lawat belog encik denaihati ni ek.. sebelum jam 11.59 mlm/ 28 Jun 2010.Sempat lagi ni.

wallahualam

Nota comel: kalo tekaan ni betul
best gak ni ekeke



Nuffnang