Monday, July 12, 2010

Wold Cup Championship 2010 SPAIN!!


Bismillah

Oyeahhh2...Finnaly..Spain menjadi Juara Piala Dunia 2010...hip2 hoorey!! hamboi heppynyer ek..padahal semalam i xtengok pon...sebab ribut, guruh,petir bukan men kuat.takut i nak bangun bukak tv..jux baca2 update repoter2 kat Twitter jek..sampai kol 5.30 pg kot br i lelap balik.Tu pon kes i terkejut sebb guruh kuat sangat lam kol 3 pg cam tu.Kalo tak sah2..i xsedar pon......

Bila bgn pagi tadik, adek i yang bongsu cakap..owang bangun pg tadik tgk bola..Spain menang..dengan nada bangga gilak..padahal i da tau..i cakap.ala..owang da tau..masa tambahan,,kad kuning banyak bla.. bla..ahha die da pelik, cam ner i tau padahal i xbangun pon semalm..ekeke ni lah bestnyer twitter hokey dear!xtengok pon leh tau la...komplit plak tu..HAHAHAH...
esbearanyol br dapat semalm..keh3

Ok lah..berakhir sudah deman bola, makan bola, tido Bola dan kerja bola yer..hope pada uols yang salu ngantuk time kej..time belajar insaf2 lah yer...ngeeeeeeeeeeeeeeeeee...Tunggu lah lagi 4 tahun, tahun 2014..peh mase tu still lg ke boleh bertwitter cite2 sal bola..ms tu mesti da rami yg kawen..anak2..seingat i lam 4 thn lepas..i BUTA terus pasal bola...nak2 time tu lom der twitter lg ek..ek.tp bila da asek cakap sal bola kat twitter n join mydad n adek tgk..n pengaruh kawan2 cewah...i layan la jugak worldcup tahun ni..

Kalau tahun ni worlcup popular dengan Vuvuzela, Paul si sotong tunggu la 4 tahun lg..pe pulak yang popular agaknyer ek...
k lah..meh2 layan gambar i cilok dr google...n video dr utube..

k babai...

auuww torress =P


video

Nota Comel: tunggu la 2014 pulak..
entah
hidup ke mati..
huhuhu

Nuffnang