Wednesday, August 4, 2010

Mesti Sehat dan Kuat!!


Bismillah..

Rentetan (bahasa skema jap) hahaha dari isu sakit sakit sakit i hari tu kan, kalo uols der baca lah..xder baca tak pe..i xder kisah pon..hehhe..xpenting langsung..kalo wase nk baca klik sini lah yer..lalalalal..

Hari ni, i ke klinik lagi...rase2nyer lam sebulan ni (buln 7) da banyak kali kot i asek tak sehat jek...ingatkan dis week i ok lah, nak pegi umah kak long i kat Mersing, die jnji nak bawak i g jengjalan naik kereta baru die..hohohoh..last2 i sakit lagi...
kali ni i demam..pastu gusi bengkak..batuk n selsesema sikit.pastu kadang2 pening2..tu paling i tak suke..huhuhu T__T..

Last2 hari ni i cakap kat doc, i nak check darah lah..pe masalah i sebenarnyer..last week da jumpe doc..da check tekanan darah..jantung pe sume...normal..xder masalah pon.huhuhu..
so doc sarankan i pegi jumpe pakar di KSH (Kuantan Specialist Hospital)..nak tak nak i kn la jugak pegi esok...adoyai...xpelah kan..i da tak leh nk tahan kalo tetiap minggu sakit jek..lemah2 badan ni...huhuhu...xsuke...da banyak hari i skip xg keje...seb bek la keje sendri..kalo keje ngan company org? tak ke nayer? huhuhu..seb bek la i der pembantu yg leh take over keje i...tak la i wisau sangat...T.T

Hope xder papelah kan...xder la penyakit2 yang bahaya i hidap..takmo dh..sushkn family i..nak2 umi n abh...huhuhu :'(..uols doa2lah yer...semoga i sehat2 sahaja...mungkin sebab i ni kurang vitamin kot kan..pastu i ni degil..mkn xikut time..buah takmo makan...ubt kalo xsuh tak makan..huhu cam budak2..huhuhu..

ok lah...tak mo pikir bebukan...i kena kuat..semoga Allah kuatkan diri ni supaya jadi lebih kuat lagi...dari sebelum2 ni..amin...
Nota Comel : sakit da
macam makanan harian



Nuffnang