Saturday, October 23, 2010

budak-budak sekarang memang canggih ok..

Bismillah..

Da lewat ni..da pukul 12.26 AM..tapi i xngantok sebab tadik kan kan i bangun pukul..pukul..errkk doblas huk2 syypppp bisik2 tau...bhahahahhaha..halah..beselah katepon i cuti hari neh....memang lah bangun agak kelewatan disitu.,.dah umi i xkejutkan, i tak bangunlah...alasanlahko...=p

esok sabtu, uols tengok la..mesti ramai gilak lah kasteme...nak2 kanak-kanak riang yang xsekolah.mak2 bapak2 pulak bz berniaga...nah kau....berduyun2la...dan bermula lah operasi mengawal pc..HAHAHHHA...

Budak-budak ni pantang wehh dapat online mesti nak tengok video-video kat utube...

budak A : haa aku tau nk tengok ape..hantuuu

budak B : hantu?? hantu ape...? pocong ke?

budak A: tak...ni hantu kuntilanak..yg indo tu...jap aku taip h...a....n....

pastu jerit2..sebb takut....bingit hingaq la kedai i...i pun ape lg...tett toot..tuuttt...haa ok dah....

budakA&B: aik..kenpa ni?? hilang dh.....akak cam ner leh hilang yg tadik kita tengok?

Aku: xpayah tengok2...men game..kang akak tutup....

budakA & B: %^$&(^&*(*)&*^*)(*)((_) (muka da bengang)


ha. tu diaaaaaaaaa kang xbagi men kang kesian...dah bg asek2 nk tengok hantu kt utube...geram ok...kang mak bapak dorang lalu depan kedai ke dapat tau anak-anak dorang tgk video hantu..mlm2 ngigau aku gak yang kena..hohohooh

budak2 skang mmg meleniumlah hoi...kalah kita ni...risau gak kalau dorang taip punya taip kang klik benda lain lagi lah naye i...so bertindak cepat....suh men game benda lain dorang buat..seb bek lah i leh kawal, so xla risau.Budak2 skang memang bijakterlebeihsudah


Nota Comel: moralnya,

budak-budak

sekarang wajib

diawasi


3 comments:

  1. Salam,

    Tak takut ker tengok hantu. Mama takut tengok hantu and hantu pun lagi takoottt tengok mama. Mama garang , kalu hantu datang mama GGGrrrhhhh! Puh kiri puh kanan... server pun bleh down. heeee

    ReplyDelete
  2. budak sekarang banyak tahu..adik dulu kecik2 tahu main game je..g cc main game je..hak3..dah form3 baru reti guna internet sepenuhnya :)

    ReplyDelete
  3. sekarang ni dah macam-macam benda budak-budak boleh search... daripada benda baik , sampai la ke benda 'terbaik'...tu yang merisaukan saye tuh... kena kawal la masa online diorang tu....

    Apa Cer Orang Muda?:
    Hina Sangat Ke Aku Kalau Aku Guna Perkataan Abang/Kakak?

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang