Sunday, October 17, 2010

uOls Peminat artis Korea?

Bismillah...

Ha...korang peminat K-Pop tak? dalam erti kata lain..ala...korean group la...yang suka nari2..goyang same2 tu kn..HAHAHAHA..mesti suka kan kan..alalal..nak2 yang lelaki..suka lah tu...sebab dorang kan seksi..putih melepak pak pak...comel dan tinggi lampai kot cam model gite.

Group Wonder Girl dengan lagu hot dorang Nobody..nobodyx3 but you...ewahhh hehehh best kn...goyang sane sini sampai budak2 pon suke... siap hafal lagi liriknya.Selain dari lagu Nobody yang best lagi cam lagu So Hot,Tell Me,Irony dan banayakk lagi lah...bestnya tentang Group2 dari korean ni sebab dorang punya tarian yang sama jek kan...comey..OMO! and dorang [punya posing tu sememangnyalah cute...macam kucing..erk..=p

Ha, ni lagi saty group dari korean yang tak kurang hebat jugak. GG atau pun Girl Generation...memula ingatkan diorang ni dari Jepun hik2 sebab bahasa dorang time nyanyi ada iras2 bahasa jepun la pulak kan...rupa-rupanya dari Korean.




Pendek kata...artis korean ni da jd macam kegilaan remaja skang kan..budak-budak pon suke... nak2 fesyen dorang yang kadang2 pelik..heheh..tapi kiut..i lioke!!

Selain tu drama2 dorang jugak mang TERbaik!! macam drama Winter Sonata, Autumn In My Heart, Full House,Wonder Full Life, Coffee Prince, Stairway To Heaven, Princess Hour, my feberet ever My Girl..dan banyak lagi lah...layan jek video bawah ni..hik3



p/s : sorry kalau ada yang tersilap..almaklumlah...bukn tau sangat pasal korean2 group ni... heheh

p/s : dulu aii ni kipas ssh mati la jugak ngan artis-artis korean ni...skang da xder masa kot nak amek tau sangt...huhuhu..mungkin diri ini sudah 'tua' ngeeeeeeeeeeeeee

Ok babai...


Nota Comey: comey2kn org korea ni..

7 comments:

  1. i suka jugak ....tgh layan nie kat 8tv..uhuhuuh

    ReplyDelete
  2. try cari citer playfull kiss....siyes mmg best...citer tu x meleret...mmg dekat sgt dgn hati la...

    ReplyDelete
  3. aie ske lagu seoul 2.. kumpulan junior ape tah.aahaha.. salu dgr.

    ReplyDelete
  4. aku tak berani nak cakap tak minat cuz cite2 korea ni best2.even tak minat tapi if dah terlayan...habislah...nak tengok sampai abis cite2 die.hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Nak tumpang promote..hehe. :)

    Samsung external hardisk limited edition versi Full House. Ada complete Full House movie & interview. First come first serve!

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1735124507240&set=a.1676751487951.2090725.1512390647

    ReplyDelete
  6. me..fan kipas susah mati kd/kpop..and everything about korea...bytheway..layanlah Secret Garden...perghh terbaikk dari Seoul..hahaha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang