Thursday, October 28, 2010

oh nasi ayam

Bismillah..pic google

Alhamdulillah..kekenyangan sangat.burrpppss..opsst ekusmi tak sengaja..terkurang sopan pulak.hik3..actually i br jek lepas makan nasi ayam (ceh itu pun nak bagaitau ke?)..xder lah..bagi yang kenal i kan,,,nak family i tau sangat lah yang i ni TAK SUKA MAKAN NASI AYAM ORANG LAIN. yang my mom buat jek i makan..haa nampak?? nampak?? ahahha..

Tadik tetiba i terasa teramatlah lapar (hari-hari lapar kot) n than tetiba jugak (berapa banyak titibe da kau).....terasa perot ni nak makan nasi ayam Kak Ton..ekekek...dah..dengan mood yang rajin berjalan dan perot yang mengada2 dok mintak nasi ayam2..dan malas nk dengar rayuan dan rengekan perot i nih..i pon jalan la....dengan lemah lembut dan melengang2..hah..ni tipu...xdernyer nk melenggang2..i kalo da jalan xpandang kiri kanan dah..jalan jek lelaju..keh3..

Da sampai terus orde...bagi nasi ayam 2..teh o ais 2 yer,,,tapau., siap budak tu tanyer lagi skali..ape dia?? ceh..bukan ke aku cakap da kuat tadik..ke perlahan sgt?? hahaha terpaksa ulang lg skali dengan pertambahan volume..xD..

Da siap tapau..ha..nk tau knp beli 2? sebab i makan dua2 lah..hahhaha gilew ko..xderlah dengan baik hatinya, i belikan lah jugak untuk my tech...kikiki..baik tak i? baik kn kn..cepat cakap i baik sekarang! ngeeeeeeeeeeeeee..

Makan2..eh..da habis satu bungkus..gilew arr mkn xsedar diri, sah2 la i lapar gilak dah tu...mlm nnti sah tak makan dh..yoyo la kan kau eiyda wooot..org jek kecik..nafsu makan leh tahan kot.

K lah, moral nya...kalau time lapar semua benda bedal,yang xsuka pun boleh jadik suka..so jangan biarkan perot anda diselubungi kelaparan..hek3...

k babai..

Nota comel: nasi ayam

my mom terbaik..ok..

sup dia lain, ayam dia lain..semua

lain lah..ngeee


2 comments:

  1. huwaaaaaaaaa terigin nasi ayam juga :(((((

    ReplyDelete
  2. aloo cik kak..:p
    dok sangka lok dlm duk sibuk surfing cari gamba nasik ayam, terjumpa blog u kisah nasi ayam..aduhaiii..between, thanx ek gambo nasik ayam tuh..ahahaha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang