Sunday, October 24, 2010

Tolong boleh??!!

Bismillah..

Today hari yang sangat best sebab hujan turun dengan mencurah-curah kalah paip bomba ok..syok sangat..nak tido jek rasa, tapi enggak bolehh coz i ngah keje..hurm..redha jek la kan..

Actually, i nak minta pendapat uOls tentang blog i ni.I pon xtau la nak kata kan, dah lama kot i tak amek kisah sangat keadaan 'kessihatan' blog i ni.Yang i tau juz update dengan entry-entry yang kekadang je bernas selebihnya adalah sampah mybe.hurmmm..

Nak mintak la pendapat, kalau boleh kritik atau pon nak tunjuk ajarku sifu pon lagi baik. Almaklumlah, i ni bukan tau sangat selok belok pasal blog ni. Till now pon xjugak guna domain n hosting sendiri. Bukan apa, i takut kang membazir jek, sebab i tak berapa nak terer sangat bab2 nak update dengan isu2 semasa, tuto dsb.Senang cakap xberapa pandai nak menaip secara skema dan ayat penuh(sebab da biasa guna short2 n bahasa 'pasar').

Lagi satu ramai yang komplen susah nak masuk blog i n susah nak send comment..huhuhu adakah sebab i guna domain free co.cc?? perlu ke i tukar ke sedia kala..jux guna blogspot.com jek?lagi satu, i xboleh nak ping entry blog ni kat facebook sebab xkeluar pon linknyer, macam kena block cam tu lah...huhuhuhu T_________T'.

So pada uOls yang baik hati, sila tolong i boleh?? bagilah pape pendapat pon, i xkisah dan i kan cuba perbaiki segala kekuranagn blog ni.Walopon blog picisan, tapi i tetap sayang woooo.

Segala kerjasama dan perhatian dari pihak uOls i ucapkan jutaan TQVM!!... haa..kn da skema jap (-_-)...

Nota Comel: mood nak

berblogging

da datang

secara tetibe jek haishh


7 comments:

  1. owh...mungkin ada masalah teknikal kot..sabarlah,tunggu 2-3 hari lagi..

    ReplyDelete
  2. so far semua oke jer. :) nothing worst! :) syok woo!! :D lagi2 blog ni blue color..i loike! :)

    btw, pasal GB tu kenapa eh? pelik btol la.. :((

    ReplyDelete
  3. loading blog ni ok jek
    kalau ada rezeki lebih beli domain + hosting la
    baru puas hati (sekadar cadangan je)

    ReplyDelete
  4. erkkk tak boleh ping kat fb? Dah bper lama ek? Kalau ping kat johoreanbloggers.com , kelantanbloggers.com selangorbloggers.com , innit.nuffnang.com keluar tak entri awak ni?

    ReplyDelete
  5. Kak eiyda weh.. beli la domain dot com hehehe.. theme comey molek doh. kalu solek sikit lagi ni meme nmpak mcm bkn blogspot dh..

    ReplyDelete
  6. ok..terimakasih semua atas pertolongan, pendapat dan komen yang diberi..InsyaAllah akalu ada rezeki memang nk bl domian sendri..hehehhe...TQVM!! <3 <3

    ReplyDelete
  7. sis ye.....domain br bp hengget je...pi la bli cepat2....penat dh pujuk ni dr dl....

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang