Sunday, January 9, 2011

5 Blogger Perempuan Yang COMEL

Bismillah...

Ha..hari ni nak buat entry Blogger la plak kan.Da 2 tahun kot i ni berblogging, tapi jarang teramatlah sangat i nak promote2 blog orang lain.Bukan sombong or kedek, tapi ye la blog i ni bukan glamer pon, i je yang suka baca-baca, jadi silence reader kat blog orang yang comey dan glamor heee..

Kalau da sebut perkataan CUN/COMEY sudah semestinyalah untuk kaum HAWA sahaja ok.heee.Kalau ada kaum ADAM yang rasa dia tu CUN/COMEY tu err..er...sila check tengok ketulinannyer heee ok kidding nyah...opstt...

Jom tengok!

Blogger Female Yang Comey:

First:

Owner Blog http://honeykoyuki.blogspot.com ni. Nama dia Fatin Liyana... hee mesti ramai yang kenal kan si aweks CUN banget neh.heee. Actually baru jek tau Blog dia dari sorang blogger lelaki masa i buat entry pasal Blog Cun hari tu. So, i selalu lah masuk jadi silence reader jek.

Second :

Yang kedua pula ialah Owner blog http://irinenadia.blogspot.com iaiatu Ci Adik Irine yang sangat Cumel2..bukan dia je yang cumel-cumel cun, blog dia jugak tersangatlah comey ok hee..kadang-kadang ada jugak lah i masuk baca-baca pastu komen.heee..Suka tengok pic2 dia dalam tu semua gojes sesangat ok jeles..heee


3rd :
Owner blog yang kecik molek.Comey sesangat nak-nak tang matanya yang bulat-bulat itu heeee... http://gadisterbilang.blogspot.com atau nama dia ape ek..jap2 nak tengok.heeee..ha..dah tau Cik Misya.

4th :

I baru tau blog ni dalam tahun ni. So tersangat baru lah lagi kan.Bila baca blog beliau terasa amat bangga dengan ketabahan dia.Tapi macam biasalah juz jadi silence reader, bukan stalker ok.heee lain tu. Dia pun cun..cantik... Cik Myza owner kepada blog http://myzaali.blogspot.com. Nice blog, header yang cantik.

Last :


Cik Milimilo ek..pe nama betul i tak berapa nak pasti sangat.Cik Mili mang comey dan sempoi.heeee suka tengok pic2 dia yang cute tu. Owner kepada blog http://www.milimilo.com Cara dia bertudung ngan spek dia yg besar sangat cute lah heee...actually jarang masuk blog beliau.Selalu nampak dia dalam twitter jek.(dia tak follow i kot) heeee

Ini sahajalah buat masa ni ok..heee sesapa yang rasa dia cun dan boleh jugak tersenarai sila tinggal jejak di kotak Comment yer..HAHAHHA...

Lepas ni nak buat list blogger LELAKI HENSEM la pula hee..so sapa2 yang akan tersenarai? just wait and see lah ye..jeng2...wekkksss xD.Siapa rasa dia hensem angkat jari...heee.

Pada yang tak tersenarai tu jagan berkecil hati ye, uOls semua cun dan comey heee kang letak semua tahun depan pon tak habis2 jugak heee..mane lah tahu lepas ni ada Part2 lak.

Hope pada semua adik-adik comel yang tersenarai tu jangan marah yer, tak minta kebenaran dulu buat entry ni.heee sesaja sekadar share mengshare sahjaa.Kalau Ada salah dan silap hope disorry kan.' Jangan saman saya, saya orang susah' (curik ayat Khai jap heee)

p/s : Pilihan Gadis Cun yang bertudung/ bershalws sahaja ok...yang tak bertudung jangan terasa ye.Tak ada niat nak beza-beza kan pun heee..

ok thxbai

wassalam..

Nota Comel :

I je yang kenal dorang, dorang tak

kenal pun siapalah i ini..heee



18 comments:

  1. ala tacing ah!
    kan aku da cakap aku cun. wakakaka :P

    ReplyDelete
  2. shazyy awk bunny mane u? comel jugak tuh
    hahahaahhah

    ReplyDelete
  3. aik..bakpe bakal mak anak2 gua tak tercalon arghhh marah ar ni hahaahha

    ReplyDelete
  4. ery: yang cun2 kt post lain la. ni comel je ;P

    wah..mili pon ade. :)

    siapakah lelaki hensem dr kaca mata cik eiyda? tunggu~

    ReplyDelete
  5. aku tak comel.. buat blogger terganas tak pun gagah ke.. skang! masukkan aku.. sempoi je..

    ReplyDelete
  6. xpnh msk sorg pon blog diats..hohoho

    ReplyDelete
  7. kenapa ai x comel. ohh kenapa dunia........

    ReplyDelete
  8. tak tersenarai dalam blog perempuan comel..nk masok yg lelaki kacak leh tak? hakhak :P

    ReplyDelete
  9. nasib baik aku tak ade.kalau kau masukkan aku gak..sah2 ko rabun unta. wahahaha!!so comel diorang ni.

    ReplyDelete
  10. Owner blog nie pun comel jugak, ikhlas nie ;)

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  11. tenkiu tenkiu tenkiu.alalala.manede comel.ccam macik2 ade la.haha.blog tu mmg takpayah masuk pn sbb sebulan update 2 3 kali je.eh,baitheway,follow je kt tweet.cume jarang tegur. heeee ;D

    ReplyDelete
  12. kategori blog tak de kaler xde ke? konfirm aku no 1. hahaha

    ReplyDelete
  13. ery : huhu jgn la tacing yunk..next level u plak ek HAHAHHA

    Alia :cuba lagi dilaen hari heeee kidding!

    Atok : angkat tangan 4 what? hensem guy? hahahha ok leh difikirkan heee

    paan : oo i tau2..dia mang comey..tp tu lah ramai sangt yg comey u.hahah i nak 5 jek ekekek

    Mijaei: sape tu? hahahah wink2

    Munsyi : Mili kn comey kan kan heee..sapekah>? tunggguuuu.....xD

    ReplyDelete
  14. yash : blogger ganas + sempoi ko lah no satu heeee

    apiih : tak pernah masuk? ok silakan masuk sekarang heee

    aQilah : haish...comey2 semua comey diantara TERcomey la heee

    Hidayah : kah3 lelaki kacak? ok boleh tgk ic dolu heee

    Lizz : hahha rabun unta? aku tau ko xcomey sebb tu xder HAHAHHA ko cantik aje la skit heeee xD

    kak yan: errk..alaa akak owner blog ni comot,,mn der comey hee TQ kak *perasan xD

    mili : hello..heee ala..ye la kamoo comey ok..ikhlas tu...ingtkn xfollow tweet sayer hee xD

    fatehah : ha tau xpe...nnti la aku buat...

    ReplyDelete
  15. thnks babe, sweet jer somel somel. hehe. :)

    ReplyDelete
  16. Gout terjadi bila wujudnya lebihan asid dalam badan..Apa yg boleh meneutralkan asid? Alkali..

    Cuba minum Alkaline Water Plus..Kemudian, nilaikan..

    SILA LIHAT TESTIMONI
    >>> http://alkalinewatertoyou.blogspot.com/p/testimoni.html

    MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT!

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang