Wednesday, December 22, 2010

Ini Saya....Saya...OK!!

Bismillah...

Siapa saya ek? nak tahu??...

Saya...seorang perempuan

Saya...bekerja sendiri

Saya....umur dah nak masuk 27 tahun tahun depan (2 jan bagi hadiah ok heee)

Saya...belum kawen, tak ada boyfren...single..HAHAHHA

Saya....mood selalu berubah-berubah mengikut cuaca..kadang-kadang OK..kadang-kadang KO

Saya....suka mendengar masalah orang lain...bukan bz body, tapi sharing is caring kan kan...

Saya...seorang yang cepat bosan

Saya..sensitif/cepat terasa

Saya....sangat pendiam kalau dengan orang yang tak kenal....

Saya...muka masam jek kalau tak senyum(sampai orang selalu cakap saya sombong)

Saya...hobi 24/7 ngadap internet...suka berpotpet di laman twitter

Saya..paling takut, fobia dan boleh pitam kalau jumpa LIPAS...eeuuuuu

Saya..seorang perahsia

Saya...penyegan, pemalu tak hengat

Saya..dalam dunai alam maya dengan reality sangat berbeza

Saya...ramai kenalan dalam internet berbanding reality

Saya...selalu typo >.<

Saya..takut tidur sorang-sorang -_-

Saya...suka warna pink.Apa semua yang warna PINK saya akan teruja

Saya...suka pakai eyeliner tebal-tebal

Saya...tak suka breakfast

Saya...suke melawak (tak caye? sila percaya heee)

Saya...suka bagi nasihat kat orang lain HAHAHHA (cita2 nak jadi pakar Motivasi tapi tak menjadi)

Saya..suka membebel kat adik-adik..ngeeeee

Saya...saya...saya...sayang family dan semua kawan-kawan saya....

SAYA...KECIK....SAYA OK!

ini saya ngan adik-adik saya heeeee

Nota comel: teringat ayat Yash..

'Saiya comel..sila muntah' hahhaaa



9 comments:

  1. saya sempoi saya oke..
    saya kasar saya oke..
    saya comel lagi saya oke.. wakakakakah
    pssst! eyeliner tu apa? T_T yang celak tu ek? wuwuwuu

    ReplyDelete
  2. saya... saya... saya suka awak.. hehehe..

    lbih kurang sama la kita ni eiyda.. :P

    ReplyDelete
  3. saya paan, dan saya tengah cari awek. tolong iklan jap. yash dah reject saye. sob sob

    ReplyDelete
  4. saya penanam anggur, saya okey. huahuahua

    ReplyDelete
  5. saya dah habis spm.. saya x okeee.. sedih tinggal sekolah kawan2..hahaha T___T

    ReplyDelete
  6. yash: hahah eye liner tu celak lah yunk hoit... xD

    Sue: Kiter serupa ek sue,,,heeee

    neyra: xD

    paan: lor hai..keciannyer die...huhuhuhu...-____- ngapain kok yash rejek kamoo?? hahaha

    teah: yeahhh..ko memang OK haha

    aei: semualah aie heeee

    Chuyry : huhu tu la kan..beselah menuju kealam br la plak lepas ni

    ReplyDelete
  7. saya.....

    moh la berkenalan dengan bro he..23x

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang