Saturday, December 4, 2010

Seronok jadi kanak-kanak ni kan..

Bismillah..

Sejak masuk cuti sekolah ni, i selalu ditemani anak buah i Batrisyia atau nama manje die Caca.Dia lah orang paling semangat nak ikut i ke cc...lebih dari i lagi kot rajinnya.HAHHAAH.rajin arr sebab nak tengok cartoon,nak main game barbie.

caca peneman setia

Sampai dengan i sekali da mula jkd kanak2 riang balik.heeeee..penangan anak buah =.= alasan.Bila dia dah dok kat cc ni 8-9 jam sehari dengan i, i mula lah rajin cari2 games barbie ngan cartoon2 best nak download.I tanya lah kat caca, caca nak tengok cartoon ape? Ade (nama manje aku ok ahaha ) carikan..dia terus cakap "Caca nak tengok Rapunzell yang ade rambut panjang sangat tu dengan Tinkerbell yang boleh terbang pakai baju kaler hijau tu".ok fine.Panjang pulak jawapan die, details lagi HAHHA.budak2 rite? cam tu lah.excited jek bila sebut pasal cartoon.

Now i ngah layan ThinkerBell.Ok..siyesly memang best cartoon ni nak2 lagi grafic die yang super mabeles ok..



Cantik sangat...3D.Sampai kekadang rasa macam i nak ade sayap, terbang2 jadi fairy..hahahhah

Cerita ni banyak pengajaran, dan bukan mengarut meraban jek.So amat sesuai lah untuk tontonan kanak2 dan orang dewasa heeee

Alah, i childish eyh...xpe arr..lantak la kan..sebab kalau da cerita tu sesuai untuk kanak2 secara auto dan logiknya memang amatlah sesuai untuk mak budak..ok..opsst i belom jadik mak budak lagi, so teramat-amatlah sesuai untuk i yang merupakan makcik budak neh.heeeee..lepas tengok Rupanzzel, i layan Shrek now layan TinkerBell la plak..i xberapa gemar layan citer yang berat2 nak kn pk..huuuuuuuuuuuuuuu

p/s: saje layan..sebab nk hilangkan pasaan sedih kat hati ni hurmmmm -______-

Nota comot: kan best aklau betul2

ade fairy comey2 cam ni

leh wat kawan..ngadu2 masalah

hurmmm *berangan*


3 comments:

  1. tinkerbell!!!
    zaman muda2 dulu layan gak..
    heheee

    ReplyDelete
  2. layan kartun mmg seronok..tak serabut kepala.kena plk kartun yg comel2.

    ReplyDelete
  3. kartun ne kdg2 leh wt kire hilang tensen..dlu aie ske tgk thundercat..best woo.hahaha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang