Wednesday, December 1, 2010

comelkan blog dorang...

Bismillah...

Hari ni da masuk bulan Disember 2010 kan..kejapnya masa ni berlalu kan.Tak sampai lagi sebulan da nak masuk tahun baru 2011.

Sekarang banyak blog perempuan macam i yang comel-comel kan.heeee i like antara blog yang selalu i masuk (boleh dikatakan setiap hari) semua blog-blog yang comel.Bukan dari segi orangnya aje yang comel, malahan blognya jugak amatlah comel dengan ayat-ayat yang comel.Ok dah cukup comel comel HAHAHHAAH...

Antara blog yang i suka ialah blog si comel-comel:

Liyana Lunia

ni heee..trya la uOls masuk dan layan entry-entry beliau yang santai dan kadang-kadang tu kelakar heeee...sama juga dengan kawan beliau iaitu :

Raracandyfloss

tu ha...comey jugak orangnya.suka baca blog beliau sebab banyak kisah2 comey heee pasal hello kitty, mini wood house..heee comey kan....dorang ni jugak bukan calang-calang blogger tau.Dorang selalu jugak join macam-macam contest dan menang hee..bestkan..tapi entah dorang kenal ke tak lah i ni ehek -____-.

Selain dari dorang berdua, i jugak suka masuk blog adek2 ni ha...

si sweety Irine Nadia Marcello.

Tuan punya blog ni memanglah cantik sesangat lah.heeee.Selain tu,i juga suka jugak jenguk

Blog adek Mieya,


blog Cik Lolly

pon comey cam dia jugak heee.

Mesti uOls tanya kenapa i suka blog ala2 comey cute macam ni kan.heee entah mybe sebab kena ngan jiwa i yang comey ni auuww...silamuntah -____-.I suka header blog dorang yang comey tu sebenarnya,,HAHAHHAA ok memang i jeles ok...nak gak buat weh...xD

Yang penting blog dorang ni santai,tak berat nk loading, menarik dan fun! pujiikhlasok heeee

ok..hope pada uOls kat atas tu izinkan i yer letak link2 blog uOls kat blog i yang entahapapani eyh. heeee...

ok lah babai...

wallahualam.

Nota comey: daku memang berjiwa

muda ok heee



33 comments:

  1. olorrrh... ingatkan tercalon, upanya idak..
    kecewa la... huhu...

    ReplyDelete
  2. blog ko ni kasi la comel gak..tak powerpuff girl..ekekekeke

    ReplyDelete
  3. Kesemua blog kat atas tu memang comel... Comel giler... Dah la kaler pink...

    Blog paling cantik ialah blog Cik Lolly... Huhu.. Giler cantik lah.

    ReplyDelete
  4. Salam,

    blog eiyda pun comel jugak :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  5. aku pye tak comel
    tapi seksikn??
    hahaah

    ReplyDelete
  6. aduhaii segannya i, blog i paling tak comel T____T blog ganas tu grr. hoi blog u pn comel. ehem kejappppp, siapakah blogger yg u maksudkan? *gosip gosipppp

    ReplyDelete
  7. blog saya pon coemy ape...wuwuwuwu :P

    ReplyDelete
  8. aku suka fatin liyana punya. wakakaka

    http://honeykoyuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. heehe! kita pun suka irine!! :D
    comelll~

    ReplyDelete
  10. blog diorang comel, pemilik pun comel. org yg wat entri ni pun comel, bahkan org yg taip komen ni pun comel.kuang3~ muntah hijau

    ReplyDelete
  11. @Azah

    alololo....next entry lah yer hahaha

    ReplyDelete
  12. @bistari

    powepuff girl?? tak mo..nak letak sepam bob hahah

    ReplyDelete
  13. @Yiedpozi
    wah3 adek suke pink kaler eyh...ehehe..ha kn..comey...PINK2 i like!

    ReplyDelete
  14. @yanmie
    hee maceh akak..tp xleh lawan blog akak lagi cantik..heee

    ReplyDelete
  15. @akmalhilmi

    alololo..haahlah..seksinyer blog kamoo hahaha

    ReplyDelete
  16. @Liyana Lunia.

    alala malu2 plak die..hek3...blog i mang comey pon..ahahha perasan ok! blog u mang comellah...i like! heee..haaa pasal tu kita da gosip2kan kan heeeeeeeeee xD

    ReplyDelete
  17. @apiih

    haah mang comey..bukan coemy lah adek heheh

    ReplyDelete
  18. @paeh

    ok..aku da masuk blog dia tu...sumpah comey jugak..tapi..tapi..heeee

    ReplyDelete
  19. @Fatehah A.

    wakaka komen ko paling xleh blah...ko mang comey..tapi tapi aku lg comey HAHAHHA muntah PINK xD

    ReplyDelete
  20. hohoho.
    memang blog dorang comel2..
    blog cap-ayam pon comel gak!.
    d:

    ReplyDelete
  21. ohohoho. tak sangka mas0k list jugak :) tengs tengs. mmg bel0g2 yg disenaraikan sgt2 c0mel tak dinafikan. rase2nya antara semua nih, bel0g me paling cikai k0t. hehe :)

    apepun. bel0g kamu nampak suciiiiiiiiiiiii :D

    ReplyDelete
  22. @annadzirah

    heee comel kn...blog cikai comel lg best dr blog gempak tp buruk ekekeke

    ReplyDelete
  23. @miss lolly a.k.a luvfareda

    ahaha header blog kamoo paling i like..hee comey2....blog i suci eyh..mang la i masih dara wakakak xD

    ReplyDelete
  24. Спасибо понравилось ! Thanks !

    ReplyDelete
  25. comel comel.. adik2 zaman skarang huptodate semunya.. fashion2 pon huptodate..

    ReplyDelete
  26. Waduh artikel'ny oke banget di tunggu kunjungan balik'n .
    donwload aplikasi and games gratis

    ReplyDelete
  27. cantik2!!!! sweet sangat cume aku tak boleh lah nak buat blog comel2 sangat, aku tengok kang aku sendiri tak kenal sape diri aku.wahahahaha.

    ReplyDelete
  28. Благодарность за материалы! :)
    Respect www.eiyda.co.cc

    ReplyDelete
  29. blog ni pun comel tau ^_______^ btw thanks ye. hihi. malu pulak :')

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang