Sunday, November 14, 2010

(Gambar) Khamis, Jumaat & Sabtu Punyer hal.

Bismillah..

Ok lah entry kali ni xmo taip bebanyak sebab tangan i penat + sakit2 sendi(macam orang tua) sebab terlalu bersukaria dan berriangria di gambang waterpark..ngeeee..ok sumpah sakit-sakit badan skang ni tau tak? -_________- berenang2 sangat seronok, tapi lepas tu haaaa tau la sakit sane sini..lenguh kaki sebab terpaksa daki tangga yang tinggi.

First nak ucap congratsss buat my frenz osman ngan wifenyer Leenda sebab da selamat melahirkan baby boy pada hari Khamis 11/11/2010 yang sangat lah cute macam i..eheheh nnti akak eiyda bawak pezen untuk baby yer.Ok perasan mude lah ko -_-

Comel kan..tengok dagu die i jeles -_- hee geget kang

Second tahniah jugak buat my kazen abang Ka @ Kaka yang dah pun selamat bergelar suami kepada isteri beliau yang bernama ape ek..-___- Nana kalau tak silap.Adess i da lupe pulak...heeee.Semalam Sabtu, 13/11/2010 Semoga akan berkekalan dan berbahagia hingga ke akhir hayat Amin....



Tema Merah+Putih sangat Gojes ok


Ok 3rd pulak, Jumaat 12/11/2010 i ade dinner di Gambang Water Park.Company tempat abah kerja yang buat.Sangat Fun. Tema malam tu is One Malaysia.So, kitorang pakai baju formal lah kan.Malam tu pengacaranya ialah Nabil & Kak Engku.Artis yang di jemput Hattan,Farah AF dan Black Mentor...sangat Fun! yerlah.. tahun ni tahun last lah dapat join Annual Dinner Company yang abah keje ni.Sebab abah da nak pencen bulan 12 ni.huhuhu..

Layan jek la gambar kat bawah ni:

One Malaysia Traditional Night
TK Family Annual Dinner 2010
Tioxide (Malaysia) Sdn. Bhd

Nabil & Kak Rngku .gamat ok..lawak giler dorank
Black antara artis malam tu

my Adek2

gedebuusssshhh

see umi n abah seronoknyer dorang kan

Cukup arr kan setakat ni gambar mesti uOls da penat nak tengok heee.Gambar artis Lain, xbape jelas, so xpayah lah letak..hee

eh jap...Lupa ada lagi satu pic i nak tunjuk jap ek....
-


-


-


-


-


-

-


-


-


-

Taaadddaaaaaa xDD


heee..me n my sistah..
Nota Comel: sangat penat tapi seronok..
esok start cuti raya haji..
yeeeehooo

3 comments:

  1. waaaaaa..comel gile..dagu belah dua.. adoi..tempah nk wt menantu la..

    ReplyDelete
  2. entry bergambar ek.. peh bz sokmo.. ade je aktivitinye

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang