Monday, November 8, 2010

Bulan NOvember bulan kesibukkan


Bismillah...

Huawaarrgghhh hari yang sejuk, dingin dan mendung.Hujan tak pun, ni la kan bila masuk je bulan Nov musim tengkujuh akan tiba.Tapi tahun ni macam awal la pulak kan, biasanya bulan Dis br mula hujan banjir pe semua.

Hari Jumaat lepas ke rumah my sis kat Mersing Johor, Oleh kerana my sis tu mengajar dan tinggal di kawasan pedalaman aka Felda, so line untuk broadband memang xder langsung.thats way lah i tak boleh nk online dengan sukahatinya. Tapi ok gak, sebab time tu i just nak berjimba-jimba dengan anak-anak buah kesayangan jek.Online bila-bila pun boleh.Ok, dah pun terubat rindu dekat my anak-anak buah, caca n aqis.Semalam masa nak balik, aqis siap nangis sebab nak ikut kitorang balik..huhu agak tacing disitu.Tapi xpe, InsyaAllah Raya Haji nanti dorang akan balik kg...

Bulan Nov ni merupakan bulan yang agak bz lah untuk i, dan bulan yang mungkin merugikan sedikit.Banyak kali i bercuti, sebab bulan ni banyak pula program masa cuti jumaat ngan sabtu.This week i ke Mersing umah k.long, next week mybe ade dinner dekat Gambang Waterpark, lepas tu minggu lg sekali isnin malam i da balik kg, sebb rabu Raya Haji kan.

Ambik cuti awal nak bl barang-barang untuk Raya Haji, memang family i tetiap tahun akan wat korban dan masak-ramai-ramai. Sabtu pula kazen ku kawen dan minggu terakhir bulan Nov pulak My kazen anak pak lang nak bertunang..pehh..tengok..penuh jadual ok..

Lepas tu..baru la i pikir nak ke rumah kak Ngah kat Puchong pulak.Hope dapat lah pegi rumah dia.Dah lama tak pergi ni.Cam ni la i, last2 year baru nak kesana sini.Masa awal2 tahun hari tu banyak hal pulak.I selalu jek tak sehat.

So, bulan NOV bulan yang agak bz dengan urusan family....ramai pulak kazen2 aku yang kawen dan bertunang tahun ni..tahniah buat dorang semua.


Nota Comel: Line internet

pulak buat hal hari ni

slow nak mati..

grrrr geram...



9 comments:

  1. anastasyea pun sama .. bulan November nie dah la tak boleh balik Raya Haji .. lepas tu adik ipar pulak bernikah. Sibuk memanjang kat office.

    ReplyDelete
  2. bulan november ni bulan yang sengkek bagi sy.. takde job yg masyuk2..hahaha... so blogging jer la...adesss


    Rancangan Akademi AlQuran dan Imam Muda Agenda Yahudi dan Freemason

    ReplyDelete
  3. bulan Nov 2010 bagi org Perlis pasti tidak dilupakan

    ReplyDelete
  4. hehe bulan nov bulan merdeka shazzy :D

    ReplyDelete
  5. @a n a s t a s y e a

    wah...dia pon bz ek..yerla da akhir2 tahun kan..heee

    ReplyDelete
  6. Err nasib baik budget 2011 dah submit kalau tak haru gak

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang