Monday, November 1, 2010

bila da bosan ni lah jadinyer

Bismillah...

Bapak panjang kot tajuk -_-

Bosan..nak tau apa hobi kite bila kite bosan tak? nak?? tak nak?? ala.. nak la..pelis22....ok dah gewdikx nak mati ok..stop it!! T______T

Ni la jadinyer bila bosan, yer la..kalau boleh i nak mase keje ni di fuuly dengan kerja sahaja opk..sebab i memang suka buat kerha..lalalalalla rajin kan...wekk..muntasss..

Hobi i time bosan adalah men godek-godek my henpon..ala..tau la gune satio kan..hoho bukan nk berlagak auww...T_T.yerla..nak guna dslr mano den mampu...ade satio pon da kire syukran sesangat dah..Alhamdulillah...Amin...

camera satio ni 12.1mp..so leh kira cam pro la jugak kan?? sila angguk kepala skang.. 0_0..

Tangan ni mang gatal la dok klik--klik..amek gambo. tengok2 koleksi gwe..ekeke

Tapi tapi tapi...i xpandai nak ambek gambar syantek2..siyes cakap.Tengok arr gambar2 atas tu semuanyer same jek kan....i ngah godek-godek lagi ni cam ner nak amek gambar secara pro n canteks..cam org lain..huhuuh...

Semua pic tu i just guna satu funtion sahaja ok..normal punyer..yang panorama sumpah xreti nk amek..sebab ade 3 stepkn..T_T ok i tau i kuno aka jakun lagi..

k babai.


Nota Comel: xder nota comey
sebb xder yg comey.. pon T-T


11 comments:

  1. 12.1MP woooo..adik pon 2.0MP je..hak3..teruskan mencuba jadi photographer..hehe

    ReplyDelete
  2. mulie lah jugak dari pic2 if aku yg amik.ntah ape2 aje.hahahaah

    ReplyDelete
  3. aie pun xbper pandai.hehe.. men hentam jer.

    ReplyDelete
  4. chuyry:ahaha 2.0 pon ok la...dari xder langsung kn..ekeke..ha ngah mengasah bakar jadik pothongklapher lah neh..ngeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. wan perlis: karipap tu mang sedap..terbaik...dari ladang ok..ekeke

    ReplyDelete
  6. Lizz: mulie kah>? muahahah

    Piston : ni lg sowang tgjk karipap jek ek...hehehhe

    aie: ha..tu la kn...hentam sajok

    ReplyDelete
  7. apiih: yer..tau mang xcantik pon..maceh sebb jujur sob sob -___-

    ReplyDelete
  8. Gambar karipap memang menarik. Sekarang susah nak cari karipap inti ubi kentang banyak yang tukar inti keledek sebab harga kentang mahal. Makan karipap inti keledek tidak ada feel

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang