Wednesday, November 3, 2010

pipiku dah chubby gara-gara gusiku bengkak

Bismillah..

Abaikan tajuk yang panjang tu..lately mang da jadi hobi buat tajuk panjang2 -___________-

pic cilok dr google

Huawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(..sedih ni tau..sebab sakit tau tak?? pipi i skang da bengkak cam kena tumbuk sajok..huhuhu...actually i sakit gusi lah.Tapi tak la sakit sangat, tak ada pulak rasa berdentut nyut nyut...cuma gusi ni bengkak kat dalam, so dengan secara autonyer membuatkan pipi i gelembung sesangat.kalau tekan memang sakit.Sila reffer pic poyo dibawah...0_0

muka pucat giler today...selekeh

Abaikan semyuman sinis aka tak eklas langsung dari i..hohoho..tu nampak yg i bulat tu (tak nampak pendek umo) heks..kidding..tu la bengkeknyers...xbape nmpk kn..tp kalau i tengok cermin..seakan2 senget my muke.. >.<'

Gigi ni memang dah lame kot nak kena cabut, tapi tapi i tak berani lah =.=' bukan takut atau gerun aka seram ke hape...cuma i takut jek (ceh alasan lah ko) -_-. lepas ni, i memang nak g cabut jugak arr..sebab last week adik i da pegi cabut bukan gigi tau tapi lebihan gusi.ayook..i pun tak tau lah macam mana rupa dia.Tapi adek i cakap tak sakit masa cabut tu...dulu b4 cabut mang arr sakit.Satu apa kerja pon xleh nak buat...mood dowh..selekeh ok.

Kos nak cabut/rawatan gigi ni memang mahal la kan, ubat aje da 30+ tak lagi cabut.maunyer RM 50 ketas lah kot.xpe arr janji kesakitan macam nak mati tu hilang..lega sesangat!!

Ok, jujum kita g cabut gigi yer...jangan takut TAK SAKIT PON!!(kata-kata semangat untuk diri sendiri)

ok babai..

Nota comot:sapa yang

bercita-cita

mau jadik doc gigi? =.='

1 comment:

  1. Ramai complaint kalau pergi private memang mahal tapi apa nak buat. Sebelum parah kena pergi juga buat rawatan

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang