Thursday, November 11, 2010

Apa aii suka dan tak suka? korang suka??

Bismillah...

Hahahaha sila gelak baca tajuk tu, entahapapaentah lah kan i ni.Tajuk memang selalu je blurr tak tau nak tulis apa.yer lah, dah taip entry dulu baru fikir tajuknyer..ngaaaaa...


Uols tau apa yang i suka dan apa ayang i tak suka? alah, uOls pun mesti ada something yang uOls suka buat dan xsuka (ok dah, ayat berulang2 pening ok)

Yang SUKA
1) I sangat suka beronline dari layan tv.Sampai adik i pernaha cakap ko ni agak-agak akalu xder la internet satu hari boleh jadi gile eyh? ok kejam sangat.Koaja lah tu wahai adikku..sila minta maaf..ngeeee..tapi memang betul pon -_______-

2) sangat suka kan benda yang berkaler PINK.Tak kisaha pa-apa pun janji PINK i memang suka.pantang nampak something kaler pink mesti i teruja gitew.(tapi agak2 haiwan yang hok hok tu kaler PINK i suke ke?TAK OK!! HARAMMMM )

3) Walaupun umur i ni boleh dikatakan remaja tua (hahahhampess) tapi jiwa i tetap muda lemaja ok.I suke ikut trend2 remaja skang..heee contoh pakai baju/selendang.Ala2 budak uni gitew xD

4) I paling minat lelaki JAMBU auuwww...JAMBU ok bukan yang auuwww..nyaahhh..heeee sebab lelaki JAMBU ni sejuk mato den memandangnyo...putih, hensem, kiut auwwwlagiii...wink3

6) Suka betul-betulkan tudung.Walaupun tudung tu da nampak sangat ok.Tapi dah jadi macam tabiatburuk. Suka letak tangan atas kepala pastu kepit-kepit tudung hahahha.janganlah uOls pelik pula kalau2 terjumpe ngan i ke tengok tangan salu jek baiki tudung, ngeh3

5) Suka berangan.nak2 waktu nak tidur, lending baikkk punya atas katil pastu hurrmmmm lalalala berangan.ha..jangan fikir bebukan ok..i suke lah berangan kawen ngan Fahrin ke..muahahahah gilemeroyan lah ko.

6) Lagi satu, i suka maen game tau.Tapi bukn game yang heavy2 ok..i suke layan game2 dekat facebook..semua game lam tu i layan,Berhari-hari main sampai naik bosan..skang giler ngan game Mall World kat fb...macamkanakkanakriang...i jugak suka layan game budak2..cam cooking games ke, dressing games ke.hek3 xD

Yang Tak Suka

1) Yang paling tak suka,benci dan jijik dengan LIPAS...eeuuuwww.Busuk ok..pastu merayap2 dah la kaler hitam..buruk! ish xbaik kutuk makhluk Allah tu kan.Tapi seyesli i boleh pitam dan berlari lintang pukang kalau nampak LIPAS. -_______-'

2) Tak suka orang yang banyak tanya.lepas tanya tanya lagi.Penat ok nak jawab.nak2 kalau i pun lom tau jawapan dia dia dah tanyer..ahahha macam tgk tv ngan my bro ni memang banyak tanya tak hengat...poklajulaju kang ngeeee

3) Tak suka nak berjalan sorang-sorang.walhal ke toilet sekalipun.Time kerja ni, nk g beli makanan pun i berkira-kira. Bukan apa, i rase cam jakun jalan sorang.I need teman ok..gwewdikkk

4) Kalau bab makan, i bedal semua.tapi i xsuka budu,tempoyak,cencalok,sambal belacan dan yang sewaktu dengannya lah.Kenapa? entah.

5) Yang ni pelik kot.Sebab i xsuke bergayut kat phone lama-lama (kalau der yangh call cakap lama-lama i akan cakap ok lah umi panggil heee) jahatgilerkanaku dan jugak tak suka nak top4 myhandphone dan jugak tak suka nak bermsg2 lama2..heeeeeeeeeeeeeee

ada yang sama tak ngan i?? heeeeeeeeeee kalau ada jom kita geng...ngeee

k babai..

Nota comey : suka taip laju-laju sampai

berlambak typo -____-


14 comments:

  1. i punx suka gayut2...sbb dlu dah bgayut,..tp x tingii2
    haha

    nice bloh

    ReplyDelete
  2. yg part tak suke tu..no 1 tu same dengan ezma!!! :)))))))))

    ReplyDelete
  3. suka tak suka terima aje lah...simple..hihi

    ReplyDelete
  4. haha. aku pun menyampah bila orng suka tnya then bila da jawab tnya bende yg sama lg.

    ReplyDelete
  5. samalah..tak suka lipa. geli hehe

    ReplyDelete
  6. tak suke lipas???ok,mangsa aku!!!hahahaha. aku tak suke tapi aku suke campak lipas kat orang yg geli lipas -__-

    ReplyDelete
  7. Anak saya lelaki kalau nampak lipas melentik-lentik lompat kalah budak perempuan :-)

    ReplyDelete
  8. @Amirez

    eeuuww LIpaS NAK2 YANG TERBANG TU KAN....

    ReplyDelete
  9. @lizz

    errkk.hambopi ko dan2 ek dapatmangsa dah..hahah ko xgeli ke nk pegang lipas pastu campak kat owang len? hahah

    ReplyDelete
  10. @akubiomed

    hahah beselah kak..adek2 lelaki saya pon geli ngan lipas..heeee

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang