Monday, November 29, 2010

Oh! cikgu shida

Bismillah...

HAHAHHA baru jek habis bergelak seorang diri cara perlahan dan sopan hik3 -_-.uOls nak tau sebab apa?sebab baru jek layan utube Cikgu Shida yang Kalau Berpacaran tu untuk kali ke berapa entah.HAHAHHHA...

Actually uOls mesti da kenal dan tahu kan siapa Cikgu Shida atau Teacher Shida ni kan...tak tahu?? ok uols memang ketinggalanbaslah hehehhe...tak tahu uOls boleh cari kat pakcik angkat i eyh...pakcik gugel...taip jek Cikgu Shida..kompem ade..heeee

cikgu shida ala2 maher Zain -_-

Tadik baru terbaca blog aie pasal cikgu ni.hurmmm skang mang betul la apa yang i agak dan i dengar dari kawan my mom.Hari tu umi ada tanya, pernah tak tengok video kat utube sorang cikgu ni sakit jiwa tension sebab banyak sangt belajar/mengajar kot..huhuhuh mula2 tu cam eh..yeke? tapi bila da tengok semua video dia kt utube..yang tanpa rase segan silunya memalukan diri sendri.huhuhu..adesssss...pape pon tak mahulah serkap jarangkan.i ade baca dalam blog ni dan ni..so uOls nilaikan lah sendri...sebab kenapa dia jadik cam tu huhuhu.

Tak tahulah kan, nak kutuk atau nak kesian hurmmmm -_____-

Waallahualam

Nota Comel: makin ramai

yang alami tekanan jiwa

skang ni


18 comments:

  1. hehe video latest kalau berpacaran tu lawak...siap berlakon lagi..

    ReplyDelete
  2. erkkk?? aku ada layan 1 je video dia..
    lagu apa tah.. time tu tgh kecoh2..
    lepas tu memg TAK layan dah.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. tak kuasa aku nak layan. 1 video dia pun aku tak layan. =.=' takde nafsu ar weh. sorrryyy...

    ReplyDelete
  4. aku tak minat pon video minah ni.,
    ntah ape² r.,
    nak cari publisiti murahan kot.,
    sbab tu sewel..

    ReplyDelete
  5. adik tengok kejap je..sekali je..video yang mane ntah..x best..hak3

    ReplyDelete
  6. mula2 minat die, tp bile tegur kat FB die macam berlagak skit. sbb dah ramai peminat kot
    eiyda, tolong vote untuk limau yer dalam nokia socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote ni. cara nak vote mudah je http://bit.ly/undilimau

    p/s:agak2 takde idea nak tulis entry, tulis pasal voting limau nie pon best. we really appreciate that

    ReplyDelete
  7. 2laa.. ade yg ske n ade x ske. aie atas pagar.. nk ckp menyampah xde la cm kurg ske cz atitude guru diperlekehkan.. tp xtau..pdgn stiap individu berbeza kan?

    ReplyDelete
  8. @yashygsempoi
    hahha aku layan bnyk gak arr...yg latest tu lah kalau berpacaran...hahha

    ReplyDelete
  9. @Kic Ssan

    ahahah...dh la die cikgu cam ko kn..ekekek

    ReplyDelete
  10. @Botak

    erk..dah die kurengkn..dats way jd cam tu..agak2 kalo org normal xkn buat bende2 cam ni yer tak?huhuh

    ReplyDelete
  11. @darkbatman

    haa kn..eiyda wat entry ni pon lepas bc entry lam blog aie...xtau nk kutuk ke nk kesian kn..atas pagar hehehhe

    ReplyDelete
  12. @apiih

    sape bodo?/huhuhu..xbek arr die kn kureng heee

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang