Saturday, November 20, 2010

kebizian melampau.

Bismillah..

Wokeyhh..da 6 hari i kat kampung.pehhh lamakan i cuti...kalau xder pape hal, esok i balik arr sebab nak kena kerja la pulak.Dah lame xberniaga neh...kang akhir bulan i jugak yang sengkek...

Hurmmm.....cuti raya haji + ngan cuti kawen my kazen,Sambut menantu today.Penat + seronok sebab? dapat bergelak hoha hoha dengan kazen2 ngan makcik2 i yang smemangnyer sekepala.heeee...

Dan pagi tadik dapat berita yang nenek tiri i meninggal kat Kl .So, oleh kerana kenduri plak hari juz hantar beberapa wakil lah yang pergi.Termasuk my Atok.huhuhu sian atok i, sedih die.Al-Fatihah buat arwah.

Tadik jugak baru jek lepas buat tahlil untuk arwah.Dah kebetulan nasi+lauk kenduri tadik banyak lagoi trs sambung buat.Penat penat penat....malam ni nak buat tahlil lagi skali,tapiu i da nak balik dah.Umi balik esok..dah lama hoi xkeje ni..Need to work lah...dah lama sangat tak keje mula rase rindu dengan my pc and my customer..heee sengalahko..

wokeyy...saje update blog sebba da lame xupdate heeeeeeeee

k babai...

Nota comel:musim orang kawen

skang ni...


1 comment:

ce citer

Nuffnang