Tuesday, November 30, 2010

saya budak sakit

Bismillah....

Today i xbape sehat sangat...bukan tak sehat sangat pon..erk..ok...i tak berapa sehat, tapi macam sehat arr...heeeeeeeeee apeygkomengarutneh??...

So, tadik ke klinik...i dapat no ke 22..heeee tapi lam klinik ade sorang jek lg...so tak lame la i kena tunggu kan.nasib baik lah, selalu kalau i ke klinik kompem berjam2 i kena tunggu walupun private tau.heeee...

Masuk bilik doc terus i cakap..macam biasa doc...hahha doc tu senyum jek..n terus tengok tangan, mata..ooo ptt arr nampak pucat.Ok..PUCAT...pe maknanya?? heee..kurang darah lagi lah tu.Dah lama i tak ke klinik ni..last kalau tak silap i ke KSH di kuantan b4 bulan puasa.hah dah lama tu kan.masa tu pun doc kat sana cakap.. tahap hb darah i still rendah.yang lain2 normal.

Lagi pun ubat yang lama tak sesuai ngan i lah, dia macam buat rasa xsehat jek.Doc cakap dos ubat tu tak sesuai untuk badan i yang kecik molek ni.huhuhu....so tadik, doc suruh i carik ubat kat farmasi.dos yang paling rendah.kat klinik dia xder jual kot.heeeee..doc just bagu ubat untuk kurangkan kadar kuantiti darah yang keluar ehem.. -______-.Tu pun sikit jek, sebb i perlu makan sekerat jek..hahahha...

yang dalam botol tu i beli kat farmasi

Nasib baik pergi farmsi tu ada ubat yang i nak.tadik lepas sarapan kat cc, i telan ubat tu....n till now i tak rase kesan lain macam.So memang sesuai lah ubat tu untuk badan i neh..hurmm susah kot kalau da kecik sangat neh..-______-.Hope sangat ubat kali ni sesuai...xmau arr tanggung risiko loya+pening2 lagi... >.<.

Ok lah..babai...heee

Wallahualam..

Nota comot: da xtahan

sangat baru pergi klinik

12 comments:

  1. moge cepat baik ye.telan ubat tu, jgn duk mkn cekelat ngan stoberry je.

    ReplyDelete
  2. ubat tu jgn nak amik gambar je...kena makan...hahahhaha kan aku dah bebel

    ReplyDelete
  3. betol tu. dengar ape ibu cakap kt atas tu

    ReplyDelete
  4. apa nie banyak typo dalam ejaan.. anda sakit tak bermakna boleh typo! *tetiba wakakakakah

    mkn ubat tu jgn x makan.. cakap je lebih membazir 19.90sen camtu je.. :P

    ReplyDelete
  5. low blood pressure eh? kena byk rest n tdo ckp..jgn lpe mkn ubat.eheh

    ReplyDelete
  6. @Fatehah A.
    hee maceh..alah..mn der aku mkn coklat..xder xder hahha

    ReplyDelete
  7. @yashygsempoi

    banyk ke typo? ala..aku nk banayk kali check b4 publish tau..huhuhu..
    alah 19.90 jek ahhah

    ReplyDelete
  8. @darkbatman
    nop..bukn blood pressure...tp anemia..kurang kandungan darah heeeee

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang